Rozjeďte své podnikání díky Albertině – teď hned!

01.08.2016 | , SEO článek
SEO články


Prorazit dnes s jakýmkoliv podnikáním je podstatně náročnější než v 90. letech 20. století. Vyžaduje to nejen schopnosti, nápady, podnikatelský plán a nezbytné štěstí, ale především dobré kontakty.

Jak je však získat co nejrychleji? Jistě, mnoho údajů se dá vyhledat na internetu. Problém je ale v tom, že řada firem zveřejňuje online jen základní kontaktní údaje, takže je prakticky nemožné dostat se ke klíčovým osobám. A pokud své know-how nenabídnete na pravém místě, budete nejspíš pořád dokola odmítáni, až původní energii ztratíte.

Firemní databáze Albertina prostě zakoupíte v e-shopu

Neplýtvejte svými silami, využijte výdobytky současnosti a databáze kontaktů si zkrátka kupte – jako cokoliv jiného. Vašim požadavkům určitě vyhoví Albertina, chytrá databáze pro obchod a marketing, která zahrnuje podrobné údaje o 3 milionech firem z České republiky a Slovenska.

Můžete si vybrat kompletní, či levnější specializovanou databázi – například Stavebnictví, Realitní kanceláře, Cestovní ruch a pohostinství, Lékaři a lékárny, Zemědělství, Doprava, Mateřské školy, ZŠ a SŠ – cokoliv Vás osloví v souvislosti s Vaším podnikáním. A dají se dohodnout i databáze na míru, které Vám odborníci sestaví dle individuálních požadavků.

Co Vám Albertina okamžitě poskytne pro úspěšné podnikání:

  •  veřejné i neveřejné kontakty včetně jmen a čísel mobilních telefonů na významné osoby – ředitele firem a jednotlivé manažery, 
  •  adresy sídel firem praktické například pro zhodnocení vzdálenosti, potřebujete-li spolupracovat s okolními firmami, 
  •  podrobný popis činností firem a institucí (také obcí či škol všech stupňů), 
  •  certifikáty platební morálky, ekonomické stability, dynamického rozvoje i spolehlivosti vůči zákazníkům, 
  •  informace o počtu zaměstnanců, o zisku a strukturované účetní uzávěrky.

Díky databázi Albertina ušetříte spoustu času, protože Vám pomůže najít dobré klienty a ochrání Vás před nepoctivci. Automaticky upozorňuje na zadlužené i jinak problémové společnosti.

Databáze firem vede e-shop Bisnode – v podobě DVD s přehledným ovládacím softwarem. Údaje z databáze si jednoduše převedete do svého systému a za pár minut víte vše, co potřebujete.

Autor článku

reklama  

Články ze sekce: SEO články