Americká síť restaurací Rodeo Drive v Brně

12.12.2006 | , Finance.cz
FIRMY


Chcete-li si užít pravé americké jídlo v České republice, zavítejte do centra Brna, kde byla slavnostně otevřená první restaurace známého amerického řetězce Rodeo Drive.

První opravdová americká restaurace v Česku byla otevřena minulý týden v rušném centru Brna přímo na rohu náměstí Svobody. Moderní westernová restaurace je vytvořena podle vzoru klasického texaského saloonu. Jejím srdcem je masivní 1,8 m široký otevřený lávový gril, který byl speciálně dovezen a certifikován z USA. Spolu se skvěle zásobeným barem stačí hravě uspokojit všech  až 110 hostů.

Originální výzdoba včetně dřevěného povozu, sedel, kaktusů a velkoformátových obrazů vytváří atmosféru Divokého Západu. Otevřeno je každý den od 11 nejméně do 23 hodin.

Rodeo DriveKromě hlavního saloonu, kde je pro každého připravena nonstop barmanská show, se chodbou s vedlejším barem dostanete do zadní části restaurace s jedním velkým a dvěma menšími salonky. Odtud je také možné projít na letní zahrádku. Obří kožené sedačky s dekorem kravské kůže vás nenechají odejít dříve než za několik hodin. Pro zamilované dvojice je připravena originální  houpačka v jednom z bočních salónků.

Výběr z jídelního lístku je esencí americké kuchyně s mexickou příchutí. Počínaje slavnými Wick´d Ribs (dvě obrovské porce žebírek máčených ve speciálních čerstvě připravovaných  omáčkách Buffalo, Sweet Chilli nebo BBQ, s domácími hranolkami a salátem Coleslaw), přes pikantní The Texas Chilli (šťavnatý grilovaný hamburger se zapečeným sýrem a chilli, servírovaný na čerstvě upečené sezamové housce, se salátem, křupavou cibulí, okurkami a rajčetem) a až po obří saláty s modrým sýrem. Výtečně si pochutnáte i na lososím filé servírovaném s rýží a jogurtovo-koprovou omáčkou podle tajného receptu – Salmon Stampede a samozřejmostí je rovněž výběr steaků v odlišné gramáži a úpravě pro ženy a muže.

Po večeři si vychutnejte pár drinků z bohaté nabídky. Na rozjezd může sloužit výběr koktejlů Rodeo Drive Screw, které mají jako základ vodku Absolut a pomerančovou šťávu, pět variací Mojita nebo koktejly s Martini. Pro dámy jsou  připraveny slabší  varianty s krémovými likéry, šampaňským nebo speciální mražené koktejly.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti

Autor článku

Nadja Fehimovič  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY