Snadná identifikace firem díky EasyNumberu

17.07.2007 | , Finance.cz
FIRMY


Společnosti Creditreform a Coface přicházejí v těchto dnech s novým univerzálním identifikačním systémem, jehož cílem je umožnit snadnější vyhledávání a identifikaci firem po celém světě.

Dva nejvýznamnější hráči v oblasti služeb úvěrového managementu v Evropě, společnosti Creditreform a Coface, přicházejí s novinkou a představují partnerům z celého světa systém EasyNumber®. Jde o inovační řešení, které slouží ke snadnějšímu vyhledávání a jednoznačné identifikaci firem kdekoliv ve světě.


Miliony firem v celosvětové databázi


Již zmíněné výkonnější vyhledávání a snadnější jednoznačná identifikace však není jediný hodnotný prvek, který systém EasyNumber® umožňuje. Kromě toho mají uživatelé zjednodušený přístup do obsáhlé a spolehlivé celosvětové databáze, ve které je v současnosti více jak 25 milionů firem. Do konce letošního roku by se databáze měla rozrůst o dalších téměř 20 milionů firem a pokrýt většinu evropských zemí a Spojené státy. "Naším cílem je, abychom již v roce 2008 měli v archivu systému EasyNumber® uloženo 50 miliónů firem” objasňuje Jérôme Cazes, výkonný ředitel společnosti Coface, pro kterou tento projekt představuje rozšíření kvality informačních služeb.

"V současné době není k dispozici žádné otevřené a účinné řešení, které je schopné vytvořit jednoznačný globální systém pro identifikaci podniků a poskytnout přístup do standardizovaného globálního archivu podniků. Systém EasyNumber® vytvoří díky svému otevřenému a neutrálním přístupu významné příležitosti pro podniky působící v mezinárodním měřítku” doplňuje Udo Pyszne, výkonný ředitel druhého z poskytovatelů, společnosti Creditreform.


Easy otevřené řešení


easynumber.gifSystém EasyNumber® představuje první otevřenou iniciativu v takovém měřítku. Pro účely podpory pokud možno co nejširšího přijetí ze strany mezinárodně působících podniků je třeba, aby byl systém velmi široce používán a distribuován všemi typy společností zabývajícími se obchodními informacemi, např. firmami poskytujícími úvěrové informace, pojišťovateli úvěrů, společnostmi pro marketingové informace, společnostmi provádějícími řízení pohledávek, softwarovými firmami CRM, firmami provádějícími integraci systémů, atd.

Systém EasyNumber® rovněž zahrnuje rozsáhlou softwarovou infrastrukturu a bude mít specifickou organizaci. Za všechny provozní, technické a prováděcí aspekty systému Easy bude odpovědný Stephen Lord ze společnosti Coface, který tak povede veškeré produkční činnosti, veškeré prodejní a marketingové aktivity, stejně jako propagaci služby a vytváření sítě partnerů Easy bude mít na starosti Richard Dey ze společnosti Creditreform. Systém EasyNumber® byl včera poprvé představován partnerům, služby Easy s webovou podporou budou oficiálně zpřístupněny zákazníkům v lednu 2008.


Co tedy EasyNumber® nabízí?


  • 50 miliónů podniků v databázi v roce 2008
  • výkonné vyhledávání pro jednoznačnou identifikaci podniků kdekoli na světě
  • zjednodušený přístup do obsáhlé a spolehlivé celosvětové databáze firem
  • alokace jakéhokoli podniku na světě pomocí samostatného jednoznačného a univerzálního identifikačního čísla jako doplňku k národním identifikačním číslům zlepšení kvality podnikových databází klientů
  • nepřetržitá údržba světových identifikačních dat o podnicích
  • soubor nástrojů s webovou podporou pro snadnou integraci služeb do softwarových aplikací
  • základ pro znázornění globálních vlastnických struktur podniků


Zdroj informací: Tisková zpráva společností Coface a Creditreform

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY