V anketě Obchodník roku 2010 obhájil prvenství diskont Lídl

24.03.2011 | , Limerik
FIRMY


Lidl v Česku provozuje více než 200 obchodů a zvítězil také v kategorii zaměřené na diskontní prodejny.

Nejlepším tuzemským obchodníkem se opět stal diskontní řetězec Lidl, který v anketě Obchodník roku 2010 získal absolutní prvenství už potřetí za sebou. Lidl v Česku provozuje více než 200 obchodů a zvítězil také v kategorii zaměřené na diskontní prodejny. Výsledky ankety Obchodník roku 2010 včera novinářům poskytla společnost GE Money Multiservis, která soutěž organizuje. Nejlepší tuzemští obchodníci byli letos voleni poosmé.

Roman Frkous ze společnosti GE Money Bank novinářům řekl, že do výběru absolutního vítěze letošního ročníku soutěže se promítl průzkum spotřebitelských preferencí i hlasování veřejnosti. Nejlépe si vedl právě Lidl. Zvláštní cenu veřejnosti v anketě Obchodník roku 2010 získaly diskontní prodejny Penny Market.

Internetovým obchodem roku 2010 se stalo Aukro.cz. V kategorii zaměřené na nediskontní obchodní řetězce zvítězila společnost Tesco Stores ČR. Ikea ČR obhájila prvenství mezi prodejci nábytku a OBI byla nejlepší v kategorii hobbymarketů. Nejlepším prodejcem drogistického zboží je firma Teta a nejlepším prodejcem spotřební elektroniky společnost Okay.

Autor článku

 

Články ze sekce: FIRMY