První tisíce klientů již používají „charitativní“ platební karty pro Asii

18.03.2005 | , Finance.cz
FIRMY


ČSOB se rozhodla podpořit oběti vlny tsunami a od začátku března vydává svým klientům embosované platební karty Visa Classic ze speciální emise Thailand. Charitativní rozměr karet Thailand připomíná věta „help for tsunami victims“ (pomoc obětem tsunami) umístěná v záhlaví platební karty.

 Od začátku března ČSOB vydává svým klientům embosované platební karty Visa Classic ze speciální emise Thailand. „Klientům jsme již předali čtyři a půl tisíce karet; dva tisíce pět set v rámci automatických obnov po ukončení platnosti původních karet, o zbývající množství požádali sami klienti,“ uvedl mluvčí ČSOB Milan Tománek.

Charitativní rozměr karet Thailand připomíná věta „help for tsunami victims“ (pomoc obětem tsunami) umístěná v záhlaví platební karty. Podle Milana Tománka banka již věnovala 20 korun z ročního poplatku za každou platební kartu nadaci Kapka naděje. Stalo se tak během Koncertu pro Asii, který se konal 12. února 2005 v Sazka Areně. Karty z emise Thailand jsou k dispozici ve třech variantách v celkovém počtu 15 tisíc kusů, darovaná částka tedy činila 300 000 korun.

Zájemci o tuto kartu mohu využít výhodné nabídky jejího vydání s týdenním limitem až 15 000 Kč k nově otevřenému účtu nebo k již existujícímu účtu u ČSOB. Roční poplatek za vedení karty se nemění, činí 500 Kč.


Zdroj: ČSOB

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY