Podnikání na Slovensku

27.09.2013 | , SEO článek
FIREMNI FINANCE


Podnikat by chtěl téměř každý, ale ne každý ma na to danosti a předpoklady. Jak můžeme vidět každý den v televizi, novinách ale i na internetu každý den přibude několik nových firem. Tak jako firmy vznikají, tak i zanikají.

Mnozí malí živnostníci přecházejí na "eseročky", protože podnikání formou živnosti se pro ně stává neatraktivní, jelikož odvodové a daňové zatížení se neustále zvyšuje, a neméně důležitou skutečností je fakt, že každý jeden živnostník ručí za své závazky celým svým majetkem. Výhodou " eseroček" je zejména ručení do výše základního kapitálu, také to, že vždy působí lépe firma, jako živnostník.

Pro ty jejichž čas netlačí a mohou se svým podnikáním počkat několik dní je zde služba založení sro za výhodný poplatek. Při tomto typu služby získáte založení firmy včetně všech poplatků a vybavení dokumentace, přičemž si za výhodnou cenu mohou doobjednat i další službu, a to registrační sídlo firmy nebo tzv. virtuální kancelář. Tuto službu využívají nejen zaběhnuté firmy, které potřebují mít sídlo na atraktivní adrese, ale i mnohé začínajících společnosti, pro které je placení za pronájem klasické kanceláře finančně náročné.

Ti kteří ale potřebují začít podnikat rychle a chtějí mít svou novou firmu k dispozici ihned jsou zde ready made firmy, čili firmy, které jsou určeny k okamžitému podnikání a byly založeny výhradně za účelem jejich odprodeje novému majiteli. Jsou to firmy bez obchodní historie, bez pohledávek a závazků, se splaceným základním kapitálem. Změny v ochodních registru jsou následně zrealizovány do 6 dní. Změna názvu, sídla, předmětů podnikatelské činnosti, zda jednatelů jsou samozřejmě možné kdykoliv.

Nezapomínejte na důležitý fakt, že k manažerovi patří nejen silné auto, ale i elegantní oblečení a luxusní hodinky. Diplomatické chování se již považuje za samozřejmost.

Rozhodli jste se , že začnete podnikat hned a investujete do ready made firmy navzdory vyššímu vstupnímu poplatku ? Vaše rozhodnutí je jistě správné. V případě nedostatku finanční hotovosti se můžete obrátit na bankovní instituci a požádat o poskytnutí úvěru či půjčky na podnikání . Peníze rychle , bez zbytečného čekání Vám poskytnou Quatro půjčky. Další výhodou je jejich dostupnost - 7 dní v týdnu , také možnost vypočítat si výši splátky s určením doby splácení půjčky a novinkou je možnost získat až 5 % z každého nákupu . Více informací získáte na quatropozicky.sk 

Autor článku

 

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE