Manažerem roku se stal Jan Světlík

25.04.2013 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Manažerem roku 2012 se stal Jan Světlík, který pracuje generální ředitel a předseda představenstva Vítkovice Holding. Manažerkou roku byla zvolena Olga Kupec.

Titulem vynikající manažer střední firmy byl oceněn předseda představenstva společnosti Tescan Jaroslav Klíma. Vynikajícím manažerem malé firmy je jednatel a předseda představenstva DC Vision Libor Witassek. Titul Mladý manažerský talent získal ředitel a místopředseda představenstva výrobního družstva Dřevojas Svitavy Petr Blažek. Do Síně slávy byli uvedeni manažerští matadoři Rudolf Černý, Vladimír Feix a Jan Wiesner.

Soutěž Manažer roku si bere za cíl objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry českého managementu, špičky ve svém oboru, významné osobnosti, jejichž metody jsou přínosem nejen pro rozvoj firem a ekonomiky i společnosti. Účastníci soutěže nejsou hodnoceni jen papírově, tedy podle čísel a výsledků na přihlášce, ale uvedená fakta prověřuje odborná hodnotitelská komise v praxi, a to i formou manažerského auditu přímo na pracovišti.

Zpráva byla převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita