Vozy Škoda s úvěrem EDITION a 0% navýšením

07.09.2010 | , ŠkoFIN s.r.o.
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


6.9. 2010 Finanční společnost ŠkoFIN přichází na trh s novým akčním úvěrem EDITION s 0% navýšením. Nabídka platí nejen na stejnojmenné akční modely Škoda Octavia Edition CZ, ale na všechny modely značky Škoda. Atraktivita tohoto úvěru spočívá ve velmi nízkém úročení pro klienta, v některých případech dokonce až s 0% úrokovým navýšením, a navíc dalších benefitech při výběru modelů Škoda Fabia a Škoda Roomster.

V souvislosti s uvedením akční nabídky Škoda Octavia Edition CZ se společnost ŠkoFIN ve spolupráci se Škoda Auto rozhodla otevřít možnost pořízení tohoto vozu pro další skupinu zájemců. Bezkonkurenční finanční podmínky ve speciální akci nazvané shodně „EDITION – úvěr s nízkým, až 0% navýšením“ představuje nyní maximálně výhodný způsob, jak nový vůz značky Škoda získat. Financování EDITION se vztahuje i na modely Škoda Yeti a Škoda Superb a v případě Škoda Fabia a Škoda Roomster se k jejich pořízení v rámci této akce váží další výrazné benefity – kompletní sada zimních kol (pneumatiky a disky) a prodloužená záruka na 4 roky/60 tisíc kilometrů. Součástí měsíční splátky je také kompletní pojištění od České pojišťovny zahrnující zákonné pojištění a havarijní pojištění (odcizení, havárie, živel, vandalizmus). Při využití nabídky lze standardně sjednat i doplňkové pojistné produkty ŠkoFIN Asistent, ŠkoFIN GAP a ŠkoFIN PPP, které zaručují bezpečí a bezstarostnou jízdu pro nového majitele vozu.

Jednatel společnosti ŠkoFIN, pan Stefan Rasche, komentuje novou nabídku: „Po letních prázdninách přicházíme s extrémně výhodným úvěrem s velmi nízkým úročením a v některých případech až s 0% navýšením. Nulové navýšení lze dosáhnout při splátce předem 50–90 % a délce financování 12–36 měsíců. Věřím, že kombinace akční ceny modelu Octavia Edition CZ a našeho výhodného financování bude pro zákazníky atraktivní nabídkou. Pokud se zákazník rozhodne pro jiný model značky Škoda, máme i pro něj připravené výhodné financování a další benefity.“

Autor článku

Tiskovka