Platební karty EuroOil nyní fungují i u Benziny a OMV

02.09.2010 | , ČEPRO
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


1.9. 2010 Platební karty společnosti ČEPRO jsou od 1. září akceptovány kromě vlastní sítě 192 čerpacích stanic EuroOil také na zhruba 550 čerpacích stanicích BENZINA a OMV (včetně Avanti) v České republice. Zákazníci těchto stanic naopak mohou své karty využít i u stojanů EuroOil.

Systém vlastních platebních karet EuroOil nabídla společnost ČEPRO poprvé motoristům před dvěma lety. „Zákazníci, kteří používají tankovací karty EuroOil, mohou nyní využívat jejich výhody ve větší síti čerpacích stanic. Již od prvního zářijového dne platí na přibližně 750 čerpacích stanicích v celé České republice,“ říká Jan Duspěva, obchodní ředitel společnosti ČEPRO.

Platební karty EurOil slouží nejen k bezhotovostnímu čerpání pohonných hmot, ale i k úhradě služeb nebo na nákup vybraného sortimentu zboží dle požadavků zákazníka. „Každému majiteli platební karty EuroOil poskytujeme slevu z ceny pohonných hmot, nulový poplatek za používání karet nebo za transakce, souhrnný daňový doklad a výpis zdarma každý měsíc. Samozřejmostí jsou ochranné prvky karty i celého systému,“ popisuje výhody palivových karet EurOil Duspěva.

Společnost ČEPRO vydává tři typy karet, lišící se v nabídce sortimentu, s variabilním nastavením denních, případně měsíčních limitů.

Autor článku

Tiskovka