Burza cenných papírů ve Varšavě povede seminář NewConnect

10.06.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Burza cenných papírů ve Varšavě povede ve dnech 21. – 22. 6. 2010 již podruhé v České republice a ve Slovenské republice semináře věnované trhu NewConnect. Trh NewConnect byl vytvořen s myšlenkou na malé a střední firmy v tuzemsku i v zahraničí.

Setkání jsou adresována všem podnikům, které mají zájem o zisk kapitálu a o rozvoj prostřednictvím varšavského burzovního trhu. Setkání v Praze se koná 21. června 2010 od 9:00 do 14:45 h v Prague Marriott Hotel, V Celnici 8, Praha 1.

Burza cenných papírů ve Varšavě je jedním z nejvíce dynamicky se rozvíjejících kapitálových trhů v Evropě vzhledem k počtu IPO (veřejných nabídek akcií), k hodnotě získaného kapitálu firmami, ke kapitalizaci nebo hodnotě transakcí. Během posledních let se burza cenných papírů ve Varšavě stala největší burzou na území středovýchodní a jižní Evropy. Podstatným činitelem posilujícím regionální pozici burzy cenných papírů ve Varšavě je trh NewConnect, který byl vytvořen s myšlenkou na malé a střední firmy v tuzemsku i v zahraničí.

Za necelé tři roky od chvíle uvedení tohoto veřejného trhu pro sektor SME je v NewConnect zalistováno téměř 150 společností, včetně těch, které reprezentují ČR. Emitenti ke svému dalšímu rozvoji získali více než 120 mil EUR. Burza cenných papírů povede ve dnech 21. – 22. 6. 2010 již podruhé v České republice a ve Slovenské republice semináře věnované trhu NewConnect. Setkání jsou adresována všem podnikům, které mají zájem o zisk kapitálu a o rozvoj prostřednictvím varšavského burzovního trhu.

Informace k přihlášení najdete na stránkách AMSP.

Autor článku

Firemni aktualita