Hypotéky mBank nyní za nejnižší sazbu na trhu 2,99%

25.02.2011 | , mBank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


24.2.2011 mBank od 25.2. 2011 snižuje úročení hypoték. Hypotéku do 50% hodnoty zastavované nemovitosti s variabilní úrokovou sazbou a pojištěním dostanou zájemci o hypotéku již za 2,99%. Tato sazba je garantovaná pro všechny klienty při řádném splácení úvěru a plnění smluvních podmínek. Navíc klienti ušetří další desítky tisíc korun díky tomu, že hypotéky mBank jsou bez poplatku za poskytnutí úvěru a neúčtují se ani poplatky za vedení hypotečního účtu. Tyto poplatky přitom navyšují reálnou úrokovou sazbu o 0,20 – 0,30 procentního bodu. Zdarma jsou také mimořádné splátky do výše 20 % jistiny ročně.

„V době, kdy se sazby hypotečních úvěrů postupně zvyšují, se mBank vydala proti proudu a pro zájemce o hypoteční úvěry připravila nabídku s nižším úrokem,“ komentuje krok banky obchodní ředitel Robert Chrištof. „V současné době je námi nabízená garantovaná úroková sazba 2,99% nejnižší na trhu,“ dodává Robert Chrištof.

„S hypotékou mBank ušetříte nejen na úrocích, ale také na nejrůznějších poplatcích, které jsou s poskytnutím a vedením hypotéky spojené. Minimální poplatek za poskytnutí hypotéky je u většiny bank 8 000 kč, poplatek za správu úvěrového účtu potom 150 kč měsíčně. Vezmeme-li si průměrnou hypotéku se splatností 20 let, klient jen na těchto poplatcích zaplatí nejméně 44 000 korun. Také bych rád dodal, že poplatky spojené s poskytnutím hypotéky a vedením úvěrového účtu navyšují reálnou úrokovou sazbu o 0,20 – 0,30 procentního bodu,“ říká Marek Sabaka, specialista mBank na hypoteční úvěry. „mBank je jednou z mála bank, u které je poskytnutí úvěru zcela zdarma a je jedinou bankou, která si neúčtuje poplatek za vedení úvěrového účtu,“ dodává Marek Sabaka.

Proces získání hypotéky u mBank je zcela transparentní. Banka u svých hypoték poskytuje garantovanou úrokovou sazbu a klient si tak může na internetových stránkách banky snadno a rychle spočítat výsledné úročení svého hypotečního úvěru.

Hypotéka od mBank je omezena pouze spodní hranicí 200 000 korun a maximální výše účelového hypotéčního úvěru je 80 % hodnoty zastavované nemovitosti. Doba splatnosti se pohybuje od jednoho roku do 40 let.

mBank je retailovou divizí elektronického bankovnictví jedné z největších polských finančních institucí – BRE Bank SA. Ta se specializuje na poskytování bankovních služeb velkým podnikatelským subjektům a mezinárodním korporacím, ale též na segment malých a středních podniků. BRE Bank SA je členem skupiny Commerzbank, která je druhou největší bankou v Německu. Je zároveň jednou z vedoucích finančních institucí v Evropě, přičemž v polské BRE Bank vlastní více než 70% podíl.

mBank vstoupila na český trh v listopadu 2007. Nabídka produktů a služeb zahrnuje osobní a spořicí účty, platební karty, hypoteční úvěry, spotřebitelské půjčky a kreditní karty.

Více informací naleznete na www.mbank.cz

Autor článku

Tiskovka