mBank získala ocenění v anketě Zlatý Měšec 2011

24.02.2011 | , mBank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


24.2.2011 mBank navázala na úspěchy z minulého roku a získala ocenění v anketě Zlatý Měšec 2011. Ve veřejném hlasování, které se uskutečnilo na webu www.mesec.cz, obsadila mBank v kategorii Banky a družstevní záložny 3. místo s výslednou známkou 1,79.

Anketa Zlatý Měšec se řadí mezi nejkomplexnější hodnocení bankovních institucí a jejich služeb v České republice. V každé kategorii bylo možné hodnotit vybranou instituci pomocí dílčích parametrů jako jsou například kvalita a rozsah služeb, cenová politika, či klientský servis. Každé kritérium se ohodnotilo jako ve škole, 1 = nejlepší, 5 = nejhorší. Hlasující mohli navíc napsat i svůj vlastní slovní komentář, který nejlépe vystihuje jejich reálné praktické zkušenosti s danou institucí. Pořadatelem ankety je finanční server Měšec.cz. Hlasování veřejnosti probíhalo od 23. listopadu 2010 do 23. ledna 2011, výsledky byly zveřejněny 23. února 2011.

„Jsme rádi, že lidé oceňují naše produkty a poplatkovou politiku. Věřím, že dobrého výsledku jsme dosáhli zejména díky nízkonákladovému běžnému účtu mKonto a také díky hypotékám, které mBank jako jediná banka na trhu nabízí zcela bez poplatků. mBank si velmi váží ocenění v anketě Zlatý Měšec a všem, kteří nám dali hlas, děkujeme,“ komentuje výsledek banky generální ředitel mBank CZ Janusz Mieloszyk. „mBank v současné době pracuje na vývoji nových, zejména vkladových produktů, které budou uváděny na trh postupně během roku 2011. V tomto ohledu můžeme říci, že rok 2011 bude pro mBank velkou výzvou a věříme, že chystané změny a novinky potěší nejen ty, kteří pro nás v anketě hlasovali,“ dodává generální ředitel.

V roce 2010 získala mBank celkem 8 ocenění v nejrůznějších soutěžích. V srpnu ocenil časopis Global Finance mBank jako nejlepší internetovou banku v České republice za rok 2010 a v anketě Banka roku 2010 získala mBank třetí místo v kategorii Účet roku. Vůbec nejúspěšnější však byla mBank v soutěži Zlatá koruna 2010, kde získala celkem šest cen. Finanční akademie udělila osobnímu účtu mKONTO druhé místo v kategorii Účty, v kategorii Elektronické bankovnictví získalo internetové bankovnictví mBank třetí cenu a v kategorii Podnikatelské účty se na druhém místě umístilo mBUSINESS Konto.

V anketě Cena podnikatelů získalo prvního místo mBUSINESS Konto, mBank získala i druhé místo za mBUSINESS eMAX. V rámci ankety Cena veřejnosti obsadilo mKONTO stříbrnou pozici.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT