S Firemním účtem České spořitelny získají klienti výhodný úvěr či kontokorent

28.01.2011 | , Česká spořitelna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


27.1.2011 Česká spořitelna výrazně rozšířila dostupnost svých služeb pro drobné podnikatele v oblasti nezajištěných firemních úvěrů a kontokorentů. Ty nabízí k Firemnímu účtu ČS od ledna 2011 ve všech 664 pobočkách banky, dosud si je klienti mohli sjednat pouze v 81 pobočkách. Sjednání úvěrů je rychlé a jednoduché, v průměru do 30 minut. Samotný Firemní účet ČS si během ledna 2011 sjednalo téměř 10 tis. klientů, celkově banka od poloviny července 2010 uzavřela téměř 60 tis. těchto účtů.

„Naším hlavním cílem je, abychom byli pro klienty dobře dostupní a sjednání produktů i služeb bylo jednoduché a rychlé,“ uvedl Martin Techman, ředitel úseku rozvoj obchodu České spořitelny. „Chceme výrazně posílit náš podíl v segmentu drobných podnikatelů (MSE). Velký zájem o Firemní účet ČS, který klientům nastavíme přesně podle jejich přání a potřeb, ukazuje, že jsme se vydali správnou cestou. Věříme, že i úvěr a kontokorent budou mít stejný úspěch,“ dodal Martin Techman.

Firemní úvěr České spořitelny nabízí klientům možnost předčasného splacení úvěru i mimořádných splátek zdarma. Stávajícím klientům stačí k jeho sjednání pouze občanský průkaz. Úvěr mohou získat fyzické osoby podnikatelé a právnické osoby. V ceně Firemního účtu ČS nabízí banka také Firemní kontokorent ČS, který mohou získat i začínající podnikatelé. Banka poskytuje úvěr až do výše 1,5 mil. Kč a kontokorent až do výše 1 mil. Kč, a to bez zajištění nemovitostí.

Firemní účet České spořitelny umožňuje klientům individuální nastavení produktů a služeb podle jejich přání a potřeb. Díky tomu klienti zaplatí jen za ty služby, které opravdu využívají. Klienti mohou složení zvolených služeb také rychle a zdarma změnit. Účet nabízí také zvýhodněné podmínky plateb - čím aktivnější klient je, tím výhodnější jsou pro něj transakce.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT