Klienti Komerční banky mohou od ledna získat zpět poplatky za výběry kartou z bankomatů KB

17.01.2011 | , Komerční banka
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


17.1.2011 Od začátku ledna mohou klienti Komerční banky získávat další výhody v rámci nového programu MojeOdměny. Za každou platbu debetní či kreditní kartou KB vrátí Komerční banka nově klientovi poplatek za jeden výběr z bankomatu KB debetní kartou.

„Poplatek pět korun za výběr z bankomatu KB je klientovi v době výběru naúčtován, ale za každou platbu kartou u obchodníka uskutečněnou ve stejném měsíci je poplatek klientovi v následujícím měsíci automaticky vrácen. Výhodou je, že výběry i platby může klient provádět kdykoli během měsíce,“ uvedla Monika Truchliková, zástupkyně výkonného ředitele pro marketing a business development Komerční banky.

Jeden výběr z bankomatu KB debetní kartou zdarma za každou platbu kartou u obchodníka získá každý klient KB bez ohledu na typ karty či účtu. Průměrně aktivní a racionální klient tedy bez problémů získá všechny výběry z bankomatů KB zdarma. Nemusí přitom vlastnit žádnou z prestižnějších karet, jak tomu bylo doposud.

Zavedení nových výhod pro klienty je podpořeno v období od 1. 1. 2011 do 28. 2. 2011 soutěží o 1110 zajímavých cen. Výhercům stačí v uvedeném období uskutečnit platební kartou vydanou KB co nejvíce plateb u obchodníka. Přehled cen a kompletní pravidla naleznou držitelé karet na stránkách www.kb.cz/soutez.

Díky konceptu MojeOdměny může každý klient sám svou aktivitou ovlivnit konečnou výši poplatků, kterou bance za dané časové období zaplatí. Komerční banka v rámci nové cenové politiky zvýhodňuje aktivní chování klientů.

Program MojeOdměny funguje již od června roku 2010. KB již odměňuje například studenty, majitele Spořicích účtů Bonus nebo klienty s pojištěním Merlin. Za půl roku trvání tohoto konceptu KB vyplatila klientům již více než 26 milionů korun a poslala téměř 80 000 transakcí s odměnou. Nové pravidlo - možnost získat zpět všechny poplatky za výběry z bankomatů KB - tento koncept rozšiřuje na všechny majitele platebních karet vydaných KB. Odměny vyplácí KB automaticky, bez nutnosti jakékoli registrace.

Autor článku

Tiskovka