K Vánocům můžete dát svým blízkým i firmu, její nákup zařídíte za jeden den!

22.12.2010 | , SMART Companies
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


22.12.2010 Patříte mezi ty, kdo shánějí dárky na poslední chvíli? Chcete být originální a zároveň věnovat užitečný dárek?

Možná vaši blízcí už dlouho touží realizovat svůj vysněný podnikatelský záměr a jediné, co jim chybí, jsou náležitosti spojené se startem podnikání! Pro stávající živnostníky a zejména pro ty, kdo by rádi příští rok zahájili svůj podnikatelský sen, se koupě před-založené společnosti na klíč, tzv. ready-made jeví jako ideální řešení. A to bez nutnosti čekání a zbytečných průtahů na českých úřadech. Navíc mají všechny ready-made společnosti 100% splacený základní kapitál, tyto finanční prostředky můžete tedy investovat do počátků vašeho podnikání.

SMART Companies má ve svém portfoliu desítky předem založených firem. A to v právních formách s.r.o., a.s., SE /Evropská společnosti/, tak i společnosti s vyšším základním kapitálem. K tomu, abyste si koupili společnost na klíč a mohli tak umožnit obdarovanému začít podnikat během pár hodin, stačí provést online objednávku na webových stránkách SMART Companies. Samotný výběr a nákup firmy není pro zákazníka složitá záležitost. „Vzhledem k tomu, že společnosti dodáváme na klíč, od klienta potřebujeme jen základní informace. Veškeré dokumenty a součinnost s úřady zajišťujeme my,“ přibližuje podmínky koupě Petra Janáková ze společnosti SMART Companies. Cena ready-made společností se odvíjí od jejího typu a sídla a od délky její existence, za nejoblíbenější formu - společnost s ručením omezeným připravenou k podnikání zaplatíte několik desítek tisíc korun.

Autor článku

Tiskovka