Lidé stále více využívají vkladové bankomaty ČSOB a Poštovní spořitelny

08.12.2010 | , ČSOB
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


8.12.2010 Rozvíjející se novinka – vkladové bankomaty – se u lidí těší stále větší oblibě. Potvrzuje to i fakt, že se každý měsíc zvyšuje počet vkladů na bankomatech ČSOB a Poštovní spořitelny o více jak 30 %.

ČSOB a Poštovní spořitelna v současnosti provozují 29 vkladových bankomatů ve větších městech všech krajů České republiky. A další budou přibývat. „Zájem o tuto novinku roste, proto v příštím roce rozšíříme naši síť o dalších 25 vkladových bankomatů. Chceme klientům nabídnout komplexní síť, která pokryje všechny jejich potřeby,“ prozradil Martin Čížkovský, který je zodpovědný za síť bankomatů ČSOB i Poštovní spořitelny.

Do budoucna bude možné vkládat peníze i na jiný účet v rámci ČSOB nebo Poštovní spořitelny. „Dosud bylo totiž možné vkládat hotovost pouze na účet, ke kterému se váže platební karta. Klienti si tak mohou vložit prostředky na termínovaný či spořící účet nebo uhradit splátku kreditní karty. Očekáváme díky tomu další výrazný nárůst transakcí,“ doplnil Martin Čížkovský.

Klienti mají k dispozici více než 770 bankomatů ČSOB a Poštovní spořitelny. Kromě výběru peněz umožňují klasické bankomaty také měnit PIN, dobít předplacenou kartu mobilních operátorů, či zažádat si o úvěr.

Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT