Začíná sezona předvánočních výprodejů

08.12.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


V Česku začíná sezona předvánočních výprodejů. Například hypermarkety Globus od pátku zlevní vybrané sezónní zboží až o 70 procent. Předvánoční výprodeje začali obchodníci poprvé organizovat před dvěma roky, aby v pro ně klíčovém období roku podpořili poptávku, která v době hospodářské krize ochabla.

Mluvčí hypermarketů Globus Boris Malý dnes ČTK sdělil, že předvánoční slevy se letos budou týkat 9000 druhů zboží například z podzimní a zimní kolekce konfekce, prádla, bytového textilu, kožené galanterie, obuvi i značkového sportovního zboží. Slevy budou činit 30, 50 nebo 70 procent. Například dámské džíny a svetry budou moci lidé v hypermarketech Globus pořídit už za 240 Kč, pánské košile za 190 korun a dětskou obuv za 220 korun.

V předchozích dvou letech měly předvánoční slevy úspěch. "Snížení cen textilu, konfekce a obuvi v řádu desítek procent motivovalo zákazníky k nákupům tohoto sortimentu, které řada lidí dříve odkládala až na výprodeje po Novém roce. Proto jsme se rozhodli výprodeje zopakovat i letos," uvedl Malý.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita