ČSOB Kreditní karta s podzimní kampaní

03.11.2010 | , ČSOB
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


3.11.2010 ČSOB přináší speciální dárek pro klienty, kteří si v období od 1. listopadu do 10. prosince pořídí ČSOB Kreditní kartu. Tento bonus v podobě speciálního koženého pouzdra na platební karty získá každý klient, který do konce roku kreditní kartou provede alespoň tři transakce u obchodníků.

„Kreditní karty se staly pro třetinu jejich majitelů již naprosto běžným platebním prostředkem. Místo objemné hotovosti nosí v peněžence kreditní kartu. Peníze tak mají kdykoliv k dispozici a navíc využívají její hlavní výhodu – až 45 dní peníze banky pro své nákupy zcela bez úroku,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Součástí dalších výhod ČSOB Kreditní karty je mimo jiné i prodloužená záruka na zakoupené zboží, pokud je zakoupeno jejím prostřednictvím. Tato výhoda má veliké využití obzvláště v nadcházející předvánoční době,“ doplňuje Jana Opršalová z ČSOB.

Hlavní podstatou této výhody je fakt, že na zboží takto zakoupené dostanete automaticky prodlouženou záruku o 12 měsíců zdarma (místo klasických dvou let tedy tři roky). Nové zboží je také na 90 dní pojištěno proti rozbití nebo krádeži. Nejdůležitější vlastností kreditní karty zůstává její samotný princip – to, co klient koupí dnes, zaplatí bance až později a vrátí-li peníze včas (až 45 dní od nákupu), neplatí žádný úrok.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT