Raiffeisenbank zlevňuje spotřebitelské úvěry, více zvýhodňuje dobré klienty

25.10.2010 | , Raiffeisenbank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


25.10.2010 Raiffeisenbank a.s. s účinností od dnešního dne snižuje úrokové sazby spotřebitelských úvěrů. Bude rovněž odměňovat ty klienty, kteří své úvěry bez potíží splácí. Zájem o spotřebitelské úvěry v posledních měsících opět začíná růst.

Úrokové sazby spotřebitelského úvěru Rychlá půjčka od Raiffeisenbank s účinností od dnešního dne výrazně klesají. Minimální úroková sazba klesá z původních 9,8% na současných 7,8%. Pro klienta to prakticky znamená, že mu měsíční splátka úvěru v průměru klesne o více než 10 procent.

Banka navíc začne odměňovat ty klienty, kteří svůj úvěr bez potíží splácejí. Pokud bude klient po celý rok svůj úvěr bez problémů splácet, jednou ročně mu banka vrátí bonus ve výši jedné čtvrtiny měsíční splátky.

Pokud si u nás klient společně s úvěrem založí běžný účet eKonto, tak mu Raiffeisenbank poskytne slevu ve formě šestiměsíčního vedení účtu zdarma. Předčasné splátky včetně těch mimořádných zůstávají u produktu Rychlá půjčka nadále zdarma.

Prostřednictvím Rychlé půjčky od Raiffeisenbank lze získat úvěr od 50 do 500 tisíc korun se splatností až 72 měsíců. Ke každé půjčce nabízí banka zdarma základní pojištění schopnosti splácet, výhodou je i rychlost vyřízení: peníze má klient k dispozici do 24 hodin okamžiku dodání bankou požadovaných dokumentů. Pro podání žádosti o úvěr není nutná návštěva pobočky, o úvěr lze žádat i prostřednictvím internetové stránky www.epujcky.cz.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT