Summit malých a středních podniků

25.10.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Dne 18. listopadu se v Bruselu koná první Evropský summit malých a středních podniků. Akci iniciuje Belgické předsednictví, Evropská komise, Evropská asociace pro řemeslníky a malé a střední podniky - UEAPME, Belgická asociace osob samostatně výdělečně činných podnikatelů UNIZO a Belgická asociace reprezentující OSVČ – UCM.

Evropský summit MSP má za cíl stát se platformou pro diskusi mezi podnikateli, jejich zástupci a veřejnými představiteli na témata, která se podnikatelů týkají. Konference bude věnována zhodnocení implementace Aktu o drobném podnikání tzv. Small Business Act a angažovanosti malých a středních podniků v oblasti zelené ekonomiky. Záměrem summitu bude tak ukázat, jak MSP této „zelené„ výzvy dokázaly využít ve svůj prospěch. Firmy budou moci své podnikatelské záměry prezentovat v rámci tzv. „Zelené vesničky“.

Na konferenci představí svůj podnikatelský záměr také firma z České republiky. Na konferenci budou přítomni Herman Van Rompuy, President Evropské rady, Komisař pro průmysl a podnikání Antonio Tajani, Belgický federální ministr pro podnikání a simplifikaci Vincent Van Quickenborne a Sabine Laruelle, belgická federální ministryně pro MSP.

Podrobnější informace o této akci a instrukce jak se přihlásit naleznete zde: /sluzby-a-produkty/akce-21/kalendar-akci-2010/aid_1728/evropsky-summit-malych-a-strednich-podniku.aspx.

Zpráva převzata z Hospodářské komory ČR.

Autor článku

Firemni aktualita