Konto Genius Dual Active od GE Money Bank pro efektivní správu osobních i podnikatelských financí

25.10.2010 | , GE Money Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


25.10.2010 GE Money Bank představuje běžný korunový účet pro podnikatele Genius Dual Active, který spojuje osobní účet Genius Active a podnikatelský běžný účet Genius Business Active. Za jeden měsíční poplatek tak fyzické osoby podnikatelé získají možnost jednoduchého vedení osobních i firemních financí při zachování jejich jasného rozlišení. O konto lze požádat na kterékoliv pobočce GE Money Bank nebo na internetových stránkách www.gemoney.cz.

„Nový duální běžný účet mohou využít jak noví, tak stávající klienti. Genius Dual Active zastřešuje osobní a podnikatelské finance při současném zachování jejich jednoznačného oddělení. Spojili jsme tak všechny výhody osobního a podnikatelského účtu, ovšem za výhodnější měsíční poplatek,“ říká Iva Štylerová, senior manažerka běžných účtů a platebních karet GE Money Bank. „GE Money Bank nabízí v Čechách produkt, který usnadní podnikání a ušetří čas i peníze. Poplatek za vedení účtu si budou moci podnikatelé dát do nákladů a nebudou muset platit za vedení osobního účtu,“ dodává Iva Štylerová.

Za 219 korun měsíčně klient v rámci konta Genius Dual Active získá:

  • Běžný osobní účet Genius Active a podnikatelský účet Genius Business Active
  • Veškeré příchozí i odchozí transakce realizované elektronicky
  • Veškeré operace s trvalými příkazy, inkasy a SIPO
  • Neomezené výběry z bankomatů GE Money Bank v ČR
  • Vedení a využívání 1 internetové karty (MasterCard Internet)
  • Možnost čerpat z účtu do minusu – Flexikredit / Mini Flexi Business
  • Služby přímého bankovnictví (Internet Banka, Telefon Banka, Mobil Banka)
  • Využívání služby SMS servis, včetně 50 zaslaných SMS měsíčně ke každému z účtů
  • Změna PIN u platebních karet prostřednictvím bankomatu GEMB

Klienti mohou mít vedení konta zcela zdarma, pokud jejich minimální průměrný měsíční zůstatek na běžném účtu Genius Business Active bude ve výši od 500 tisíc Kč.

Ke každému účtu má klient nárok až na dvě platební karty. K osobnímu účtu obdrží jako hlavní kartu MasterCard Standard s věrnostním programem bene+ s odměnami za nákupy ve výši až 5 % u partnerů věrnostního programu bene+. K podnikatelskému účtu získá MasterCard Business a odměny za platbu kartou ve výši 0,5 % z objemu všech bezhotovostních transakcí provedených platební kartou u obchodníků a na internetu.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT