Chytrá karta České spořitelny má už 300 tis. spokojených majitelů

06.10.2010 | , Česká spořitelna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


6.10. 2010 Po více jak dvou letech existence Chytré karty České spořitelny našlo svého majitele již 300 000 těchto platebních karet kreditního typu určených pro platby nákupů. V prvních osmi měsících tohoto roku provedli jejich držitelé 4 mil platebních transakcí v celkové hodnotě 3,5 mld. Kč (bez výběrů z bankomatů, karta je určená na nákupy, ne výběr hotovosti).

Oproti prvnímu roku existence karty vzrostl počet transakcí o 43 % a objem poskytnutých peněžních prostředků o 40 %. Největší zájem o vydání nové platební karty projevili klienti v regionu Ostravsko, kde bylo vydáno 5 520 kusů.

Každý držitel Chytré karty získává automaticky dvě záruky - nákup za nejnižší cenu a ochranu při poškození zboží. Pokud nakoupí s Chytrou kartou a později uvidí totéž zboží za nižší cenu, dostane rozdíl zpět. Kompenzaci získá i v případě, že dojde k poškození či krádeži zakoupeného zboží. Navíc si může vybrat libovolný počet ze sedmi volitelných výhod podle toho, které skutečně využije. Jejich nastavení lze kdykoli změnit.

„Jsme rádi, že si Chytrá karta našla už tolik majitelů. Možnost volitelně nastavitelných produktů našim klientům vyhovuje, mezi tyto produkty patří i tato karta. Také do budoucna se budeme snažit přicházet s dalšími vylepšeními a bonusy pro širokou skupinu držitelů těchto karet,“ uvádí Martin Techman, ředitel úseku rozvoj obchodu České spořitelny.

Mezi držiteli Chytré karty ČS získaly největší oblibu tyto služby: používání karty zdarma (tedy bez poplatku za kartu při stanoveném objemu transakcí), slevový program Sphere, zvýhodněný Bonus program (1 bod za 15 Kč oproti standardním 20 Kč) a odměna do Penzijního fondu České spořitelny (klient za každých 1000 Kč nákupu v obchodě získá 10 Kč na penzijní připojištění u PF ČS). Oblíbená je nyní také možnost soutěžit o autombolik Šoda Yeti a dalších 3 000 cen (www.chytrakarta.cz).

Využívanou a oblíbenou nadstavbou se stala možnost volby vzhledu platební karty. Více než polovina držitelů Chytré karty ČS zvolila kartu z fotogalerie designů, která nabízí 59 obrázků v 10 galeriích, nebo se rozhodla pro vlastní vzhled karty. Ve většině případů vyhrály fotografie rodiny a přátel, dále obrázky se zvířecími motivy a momentky z dovolené.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT