Různých webů o vaření existují desítky. O záplavu anonymních receptů lze „zakopnout“ pomalu i na stránkách věnujících se testům pneumatik. Pokud se ale čtenář chce dozvědět něco navíc, má obvykle smůlu. A právě pro ty, kteří se ke svým kulinářským výtvorům chtějí hrdě hlásit, diskutovat o nich a předávat si cenné rady, byl spuštěn komunitní gastroweb NaMásle.cz.
Server www.namasle.cz se chce vyprofilovat jako sociální síť pro ty, kteří mají kladný vztah k vaření z poctivých surovin, nebo je pro ně jídlo vášní a rádi si o něm třeba jen povídají. Lidé zde mohou sdílet a komentovat své recepty, diskutovat, seznamovat se, psát si svůj deník, sdílet názory, zážitky a zkušenosti.
Za několik týdnů po spuštění na NaMásle.cz si vytvořilo profil skoro 2,5 tisíce uživatelů, kteří na server umístili přes 900 receptů.



Test ojetiny: Možná se vyplatí nejít automaticky pro Škodu. Opel Insignia II je opomíjenou ojetinou za skvělé peníze
Tohle měla být Škoda pro chudé. Sagitta představovala zajímavý nápad, ale do série se nedostala
Na Slovensku nově může člověk dostat pokutu za rychlost, pokud poběží na autobus. Po chodníku se teď musí chodit a jezdit nanejvýš 6 km/h
Test Volkswagen Caravelle Long 2.0 TDI 4Motion: Mikrobus do nepohody
Malý náklaďáček mnoha jmen: Škoda/Aero/Praga (A) 150 byla nedoceněným československým dříčem
