Podnikatelská mise do Kuvajtu

22.09.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Svaz průmyslu a dopravy České republiky připravuje podnikatelskou delegaci, která bude doprovázet prezidenta České republiky při jeho státní návštěvě Kuvajtu. Čtyřdenní cesta, zahrnující i návštěvu další země Zálivu (bude potvrzeno v nejbližších dnech) se uskuteční ve dnech 1. – 4. 11. 2010.

Kuvajtští partneři mají zájem o spolupráci zejména v oborech jako je energetika, dopravní infrastruktura, těžba a zpracování ropy, geologický průzkum a těžba nerostných surovin, vodní hospodářství, ekologie, stavebnictví, papírenské výrobky, telekomunikační zařízení, potravinářské stroje, sklářské výrobky, chladicí zařízení a ocelové výrobky, elektrovýrobky, osobní automobily, příslušenství a náhradní díly, ocelové roury, kovoobráběcí stroje, zdravotnictvím technika.

Účast v podnikatelské delegaci se doporučuje vedoucím představitelům firem, které již mají v Kuvajtu obchodní aktivity nebo rozpracované projekty, které by tato návštěva mohla podpořit.

Počet členů podnikatelské části delegace je omezen kapacitou vládního speciálu.

Záloha na účastnický poplatek bude stanovena v nejbližších dnech.

Další podklady a informace budeme po projevení zájmu o účast průběžně zasílat elektronickou poštou a budou též ke stažení na webových stránkách Svazu průmyslu a dopravy www.spcr.cz.

Potvrďte zájem do 29. 9. 2010

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje projektový manažer sekce vnějších vztahů pro oblast Blízkého východu a severní Afriky Mgr. Majid Shamas Toma. Bližší informace poskytne Svaz průmyslu a dopravy ČR na tel. 225 279 406, e-mail: majidtoma@spcr.cz.

Zpráva převzata ze Svazu průmyslu a dopravy ČR.  

Autor článku

Firemni aktualita