WPB Capital nabízí alternativu k nízce úročeným spořicím účtům bank

20.09.2010 | , WPB Capital
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


20.9. 2010 WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru představuje nový koncept v oblasti termínovaných vkladů. Roční úrok dosahuje až 5,65 % a z účtu lze kdykoli jednorázově vybrat až 20 % prostředků. Délka vkladu je od 6 měsíců do 5 let a výhodnou úrokovou sazbu družstevní záložna garantuje po celou dobu vkladu.

„WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru kombinuje vysoké a stabilní úročení vkladu s možností kdykoli část prostředků vybrat. Pokud si klient u WPB Capital uloží 500 000 korun na 5 let, může jednorázově vybrat až 100 000 korun. Pokud nechá peníze vložené po celou dobu, dosáhne v tomto případě na úrok 5 % ročně a za 5 let na úrocích vydělá 125 000 korun,“ uvádí Hana Foitová z WPB Capital. Díky minimální výši vkladu 20 000 korun je termínovaný vklad ideálním nástrojem ke zhodnocení úspor i pro drobné střadatele.

WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru umožňuje vybrat až 20 % vložených prostředků, maximálně však 150 000 korun, kdykoli a bez sankce. Úročen je přitom konečný zůstatek i částka čerpaná před dobou splatnosti.

Produkt vyplňuje mezeru mezi krátkodobými termínovanými vklady na 1, 3 a 6 měsíců a dlouhodobými vklady s délkou trvání až 5 let. WPB Capital poskytuje nadstandardní úrok při spoření na jakoukoli dobu, ale dlouhodobější vklady jsou výhodnější. WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru zpřístupňuje dlouhodobé vklady i klientům, kteří chtějí mít část svých rezerv kdykoli snadno přístupnou. „S rostoucí finanční gramotností Čechů roste i jejich chuť vkládat prostředky do družstevních záložen. Kombinace výrazně vyššího úroku než u bank a stoprocentního zajištění vkladů i úroků státem láká stále více lidí,“ dodává Hana Foitová.

Parametry WPB Termínovaného účtu s možností předčasného výběru:

  • Vklad včetně výnosových úroků je pojištěn stoprocentně do výše 50 000 EUR. Od 1. ledna 2011 až do výše 100 000 EUR.
  • Předem stanovena pevná úroková sazba trvá po celou dobu vkladu
  • Jednorázový vklad uzavíraný na pevnou dobu trvání od 6 měsíců do 5 let
  • Minimální vložená částka na vkladovém účtu činí 20.000,- Kč
  • Jednou za vkladové období možnost předčasného výběru bez sankce až 20 % peněžních prostředků, maximálně však 150.000,- Kč
  • Úročení předčasné výplaty i konečného zůstatku vkladu
  • Při předčasném výběru bude zůstatek dále úročen pevnou úrokovou sazbou stanovenou v závislosti na výši zůstatku podle aktuálních úrokových sazeb

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT