Všechny služby pro začínající podnikatele v jednom

16.09.2010 | , SMART Companies
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


16.9. 2010 Živnostníci uvažující o změně způsobu podnikání nebo zaměstnanci, kteří by se rádi osamostatnili, mohou využít pro začátek podnikání kompletních služeb společnosti SMART Companies. Ta představuje novou koncepci služeb pro začínající podnikatele v podobě inovativních balíčků. Aktuálně je nabízí ve dvou variantách, SMART Pack Účto a SMART Pack Sídlo.

SMART Pack Účto obsahuje ready-made společnost s ručením omezeným (tzv. před-založenou společnost), vedení účetnictví, zajištění veškeré administrativy a zřízení běžného podnikatelského účtu s bonusem ve výši 5.000,- Kč k jakémukoli využití v začátku podnikání. SMART Pack Sídlo pak navíc obsahuje také registrační sídlo a služby virtuální kanceláře, včetně skenování pošty pro okamžitý přístup k došlé poště.

„Zjistili jsme, že naši klienti potřebují pro začátek podnikání samozřejmě nejen společnost jako takovou, ale také zajištěné sídlo, vedení účetnictví a veškerou administrativu spojenou s vedením společnosti. My jim touto novou službou vycházíme vstříc a jako bonus od nás dostanou běžný účet s částkou 5.000,- Kč.,“ říká Petra Janáková, Business Manager společnosti Smart Companies, a dodává, že díky novému produktu SMART Pack lze získat velmi jasný přehled počátečních nákladů.

Obavy ze správného zvládnutí všech daňových, účetních či právních operací při rozjezdu společnosti nebo jejím přechodu z živnosti na s.r.o. stojí podle Janákové nejčastěji za tím, proč lidé váhají s uskutečňováním změn. „Klienti se zpravidla nechtějí zabývat těmito často časově náročnými úkony a čím dál tím více vyžadují balíčky služeb, na které jsou zvyklí i z ostatních odvětví,“ vysvětluje Petra Janáková. Pořízení připravené společnosti s ručením omezeným, výpisu z rejstříku trestů, poskytnutí sídla, scanování dokumentů a roční vedení účetnictví lze tak díky kompletu služeb SMART Pack Sídlo získat již za necelých 80 tisíc korun (v závislosti na lokalitě sídla). Bonusem je běžný účet kupované společnosti s vkladem 5.000,- Kč. Odpadá tak další administrativa spojená se zakládáním účtu a zájemci zároveň získají příjemnou finanční podporu do začátku podnikání. „Novou koncepcí dáváme klientům možnost využívat právě ty služby, které při startu podnikání skutečně potřebují, a to v rozsahu, který vyhovuje právě jim,“ vysvětluje podstatu SMART Pack Janáková a dodává, že klient si díky tomu může sám sestavit komplet služeb, které bude využívat, a to za výhodnějších podmínek ve srovnání s využitím jednotlivých služeb individuálně.

„O všechny tyto služby včetně virtuální kanceláře je mezi podnikateli velký zájem a my věříme, že možnost využít kompletů služeb ocení,“ uvádí Petra Janáková a upozorňuje na skutečnost, že podle nedávno zveřejněného průzkumu sesterské společnosti Smart Office dává téměř desetina začínajících podnikatelů automaticky přednost virtuální kanceláři před její klasickou formou. „Z celkem 12 644 společností nově založených během prvního pololetí letošního roku využívá virtuální variantu zhruba dvanáct stovek,“ říká Jana Babůrková ze společnosti Smart Office. Největší zájem projevují o tuto službu firmy z Prahy, Brna či Ostravy.

Autor článku

Tiskovka