Program DUO od UniCredit Bank poprvé kombinuje termínovaný vklad a investice

10.09.2010 | , UniCredit Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


9.9. 2010 UniCredit Bank začala nově nabízet spořící produkt Program DUO, který v sobě unikátním způsobem kombinuje termínovaný vklad a pečlivě vybranou investici.

Program DUO je reakcí na požadavky klientů, kteří v současné době vyžadují bezpečné formy zhodnocení volných finančních prostředků v kombinaci se zajímavým výnosem. S programem DUO získá klient termínovaný vklad s garantovaným výnosem 2,5 % pro první šestiměsíční období a potenciál vyššího výnosu díky zvoleným investičním produktům nabízených UniCredit Bank. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky fondů Pioneer (s výjimkou fondů peněžního trhu) a strukturovaných dluhopisů UniCredit Bank.

„UniCredit Bank nyní nabízí všem klientům řešení, které snižuje riziko a zároveň hledá vyšší možné zhodnocení prostředků. Proč je dobré kombinovat depozitní a investiční produkty? Běžné depozitní produkty z dlouhodobého hlediska nedosahují vysokého výnosu a kopírují inflaci. Rozumně zvolená alokace finančních prostředků vykazuje v delším časovém horizontu zajímavé zhodnocení. Kombinace toho nejlepšího z obou představuje zajímavý kompromis míry rizika a výnosu pro klienta. Nabízet pouze depozitní produkt nebo jen investici nestačí a věřím, že naši klienti uvítají tuto pro ně výhodnou kombinaci,“ uvedl Ondřej Lokvenc, manažer Segmentu Personal Banking.

Mezinárodní zkušenost v rámci skupiny UniCredit bank ukázala, že tato zvýhodněná kombinace oslovuje zejména bohatší, konzervativní klienty, kteří chtějí mít jistotu vysokého výnosu depozitního produktu a zároveň nechtějí přijít o příležitost podílet se na očekávaném růstu, který poskytují investiční produkty. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky investičních produktů nabízených UniCredit Bank (fondy Pioneer, s výjimkou fondů peněžního trhu, a strukturované dluhopisy UniCredit Bank).

Minimální investice v případě Programu DUO činí 300 tisíc Kč a je stejným dílem rozložena na depozitní a investiční část. Jedná se o časově omezenou zvýhodněnou nabídku, a proto UniCredit Bank očekává velký zájem jak stávajících klientů, tak i nových potenciálních zákazníků.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT