Strojírenského veletrhu v Brně se zúčastní 1600 firem z 26 zemí

09.09.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Mezinárodního strojírenského veletrhu se letos zúčastní zástupci 1600 firem z 26 zemí. Největší výstavní akce ve střední Evropě tak bude hostit zhruba o stovku více vystavovatelů než loni. Přibližně třetina přijede ze zahraničí, řekl na dnešní tiskové konferenci ředitel veletrhu Jiří Rousek.

Letos se rozšířila výstavní plocha, obsazeno bude více hal než loni. MSV bude poprvé propojen s technologickými veletrhy. "Je to přání vystavovatelů prezentovat se společně. Vznikne synergický efekt, který bude zajímavý pro všechny účastníky," řekl Rousek. Podle něj se do Brna vrací i velký počet firem, které loňský ročník vynechaly z důvodu hospodářské krize.

Ve dnech 13. až 17. září se na brněnském výstavišti koná celý komplex specializovaných veletrhů strojírenského a technologického zaměření. Vedle samotného strojírenského veletrhu se v Brně uskuteční i veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT, Mezinárodní slévárenský veletrh FOND-EX, Mezinárodní veletrh svařovací techniky WELDING, Mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy PROFINTECH, Mezinárodní veletrh prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí INTERPROTEC a Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech URBIS INVEST.

Kromě těchto veletrhů se ve dnech 14. a 15. září bude konat také odborné ICT & Business setkání INVEX FORUM, které bylo v minulosti pořádáno samostatně.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita