Nabídka možnosti prezentace českých ubytovacích zařízení v rámci e-learningového programu pro britské tour operátory a travel agenty

07.09.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Na konci měsíce září bude ve Velké Británii spuštěn e-learningový program pro britské odborníky v oblasti cestovního ruchu. V rámci šesti modulového kurzu se jeho účastníci seznámí s hlavními českými a moravskými turistickými produkty, postupně budou detailně představeny všechny turistické regiony a prostor pro prezentaci bude dán také jednotlivým ubytovacím zařízením a hotelovým řetězcům.

Konkrétní spolupráce mezi CzechTourism a hotelem v rámci tohoto projektu bude vypadat takto:

1. CzechTourism umožní 1 hotelu/ hotelovému řetězci v rámci modulu nazvaného UBYTOVÁNÍ prostor pro prezentaci v rozsahu max. 600 slov a 3x foto, a to po dobu 30 dnů.

2. Partnerský hotel/ hotelový řetězec bude po tuto dobu v rámci kurzu prezentován exkluzivně, pro úspěšné dokonční celého kurzu bude třeba odpovědět také na 3 otázky, odpovědi na které bude možné získat pouze prostudováním prezentace hotelu- hotelového řetězce.

3. Partnerský hotel/ hotelový řetězec nabídne jednomu úspěšnému absolventovi, který dokončí kurz v období jeho prezentace ( 30 dnů ), complimentary ubytování pro 2 osoby na dvě noci ( DBL, BB ). Výběr vítěze proběhne formou losování, do kterého budou zařazeni všichni úspěšní absolventi kurzu za dané období.

4. Za prezentaci nebude CzechTourism od partnerských hotelů/ hotelových řetězců požadovat žádné další finanční plnění, letenky pro vítěze měsíčních losování jsou předmětem separátní dohody mezi CzechTourism a leteckými společnostmi.

5. Předpokládaný počet absolventů kurzu je 50/ měsíc, délka projektu je minimálně 12 měsíců.

6. Každý hotel-hotelový řetězec se může ucházet pouze o 1 prezentaci/ 12 měsíců. Pokud se rozhodne hotelový řetězec prezentovat pouze jeden ze svých hotelů, bude mu prezentace dalšího ubytovacího zařízení umožněna až po uplynutí 12 měsíců od prezentace první. Nabídka je omezena na 12 parnerů, volba termínu prezentace je závislá na termínu závazného přihlášní do projektu.

Doplňující informace
Partner: Online Travel Training/ supported by TTG knowledge college http://www.onlinetraveltraining.co.uk/  

Autor článku

Firemni aktualita