Jak správně označovat masné výrobky

23.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Náplní této publikace je souhrn těch nejdůležitějších informací, které se k označování masných výrobků vztahují. Jejím cílem je potom zlepšení orientace čtenářů v této problematice.

Pro Českou technologickou platformu pro potraviny (ČTPP), jenž je organizační složkou Potravinářské komory ČR (www.ctpp.cz, www.foodnet.cz), byla tato publikace připravena Českým svazem zpracovatelů masa (www.cszm.cz).

Text publikace zpracoval Ing. Jan Katina v rámci priority Potraviny a spotřebitel ČTPP ve spolupráci s členy pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel, ve které jsou společně s Českým svazem zpracovatelů masa zastoupeny tyto organizace: Sdružení českých spotřebitelů, o.s., Sdružení pro bezpečnost potravin a ochranu spotřebitele, sdružení Spotřebitel.cz, Sdružení obrany spotřebitelů, Sdružení Biotrin a Svaz výrobců nealkoholických nápojů. Publikace byla vydána za finanční podpory Ministerstva zemědělství ČR.

Text je ke stažení zde.

Zpráva převzata ze Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.

 

Autor článku

Firemni aktualita