Ministerstvo dopravy představuje Zelenou linku

20.08.2010 | , Ministerstvo dopravy
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


19.8. 2010 Ministerstvo dopravy dnes zprovoznilo bezplatnou Zelenou linku, tel. č. 800 880 008 a e-mail zelenalinka@mdcr.cz. Tento nový komunikační kanál je určený pro občany, kteří chtějí předložit podnět týkající se výstavby dopravní infrastruktury v České republice. V provozu bude nová linka každý pracovní den od 9:00 do 17:00.

„Během svých již pravidelných návštěv v regionech jsem zaznamenal celou řadu poznatků, které se týkající například procesu výkupu pozemků. Jsem si jistý, že když bude ministerstvo s těmito informacemi řádně pracovat, může to mít na průběh výkupů pozitivní vliv“ komentuje nejnovější opatření ministr dopravy Vít Bárta.

„Na chování zástupců státu jednajících s majiteli pozemků bude navíc pozitivně působit už samotný fakt, že jsou pod soustavnou kontrolou a majitelé mohou nejasnosti a chyby v jejich chování a postupech kdykoli jednoduchým způsobem ohlásit a požádat o zastání“ dodává ministr.

Připomínky a podněty, které občan na Zelenou linku učiní, budou zaznamenány a v co nejkratší době vyřízeny (e-mailem či poštou). Dotazy budou pravidelně vyhodnocovány.

Autor článku

Tiskovka