Premium půjčka od Komerční banky: až 2 500 000 Kč bez zajištění

18.08.2010 | , Komerční banka
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


18.8. 2010 Komerční banka rozšířila nabídku spotřebitelských úvěrů o Premium půjčku. Nový produkt nabízí klientům Komerční banky možnost získat hotovostní neúčelový úvěr bez zajištění až do výše 2,5 mil. Kč, navíc s atraktivní úrokovou sazbou v rozpětí 8,9 % až 11,9 %.

Premium půjčka je hotovostní neúčelový úvěr bez zajištění, jehož výše se pohybuje podle bonity klienta v rozpětí od 300 tis. do 2,5 mil. Kč. Doba splatnosti půjčky může být od 12 do 72 měsíců. Půjčku lze bez sankcí kdykoli předčasně splatit.

„Komerční banka neustále hledá způsoby, jak oslovit jednotlivé segmenty zákazníků a vyjít vstříc jejich finančním potřebám. Premium půjčka směřuje k movitějším klientům - umožní jim bez nutnosti zajištění získat prostředky pro realizaci těch nejnáročnějších přání,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

K Premium půjčce získají klienti Komerční banky zdarma pojištění schopnosti splácet pro případ nenadálých událostí (dlouhodobá pracovní neschopnost, ztráta zaměstnání, plná invalidita, úmrtí).

Autor článku

Tiskovka