CAFIN DAY – netradiční setkání nad neotřelými tématy

17.08.2010 | , CAFIN
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


16.8. 2010 Jak řeší controlling v Etiopii, Gruzii či dokonce v Afghánistánu? Odpovědi na tuto otázku přinese akce nazvaná CAFIN DAY, která se uskuteční na sklonku prázdnin, 26. srpna. Setkání nejen členů České asociace pro finanční řízení (CAFIN) však nabízí mnohem více: program nabitý různorodými přednáškami bude odlehčen finanční olympiádou nebo soutěží o poklad.

Netradičně pojatá akce chce pobavit, a zároveň informovat o zajímavých tématech. Jedním z nich je přednáška o stavu controllingu v již zmiňovaných zemích, již si připravil Ondřej Matyáš ze společnosti Člověk v tísni. Ten zároveň prozradí, v čem se liší finanční řízení neziskové organizace od podnikatelských subjektů.

Na programu dne bude dále přednáška o významu správné funkčnosti Supply Chain Managementu pro finanční řízení, Balanced Scorecard, personální audit či plánování rozpočtu pro následující rok. Chybět nebude ani speciální host, finanční manažerka společnosti Penam.

Závěr dne odlehčí týmové hry, kdy si účastnici budou moci porovnat svoje znalosti ve finanční olympiádě a posléze soutěžit o poklad. CAFIN DAY tak může dobře posloužit nejen jako zdroj aktuálních informací, ale také jako teambuilding.

Autor článku

Tiskovka