Získejte nové odběratele a partnery na Slovensku

11.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Den obchodních kontaktů se uskuteční pod záštitou Velvyslanectví České republiky v Bratislavě ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR, Svazem českých a moravských výrobních družstev, Regionální obchodní a průmyslovou komorou v Prešově, Košicích a Žilině, Českým centrem Košice a Bratislava.

Akce může pomoci i začínajícím exportérům, kteří hledají zakázky v sousedních zemích.

Obsah:

  • V první části získáte přehled o službách, které Vám mohou nabídnout OEÚ Bratislava, Regionální obchodní a průmyslové komory, České centrum Košice, SARIO a další instituce v rámci podpory Vašich komerčních a podnikatelských aktivit na Slovensku. Získáte rovněž poznatky o investičních možnostech a potencionálních kooperačních spojení.
  • Dále proběhne diskuze a posouzení dosavadní spolupráce SR – ČR, vytipování překážek, které stále vzájemné spolupráci brání i zjištění Vašich názorů na rozsah a zaměření konkrétní potřebné podpory ze strany příslušných českých i slovenských subjektů. Bude-li zájem, na závěr první části setkání lze vyčlenit prostor pro krátké prezentace českých i slovenských firem.
  • V druhé části proběhnou přímá jednání mezi firmami obou zemí.

Informace:

  • Účast firem je bezplatná
  • Vyplněný Firemní profil zašlete prosím nejpozději do 5. září 2010 na adresu Obchodně-ekonomického úseku Velvyslanectví ČR e-mail: commerce_bratislava@mzv.cz

Zpráva převzata z OHK Hodonín.

Autor článku

Firemni aktualita