Anketa PENZION ROKU 2010 vstupuje do své poslední čtvrtiny

05.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Soupeření o titul PENZION ROKU 2010 vstupuje do své poslední čtvrtiny, zároveň byly oznámeny dosavadní průběžné výsledky. Během května až července, kdy soutěž probíhala, bylo do prestižního klání nominováno 197 ubytovacích zařízení. Průběžně rostl zájem i ze strany penzionů, které se do ankety stále zapojují.

O titul PENZION ROKU se již tři měsíce ucházejí ubytovací zařízení z celé České republiky. Nominační fáze soutěže vyhlášené společností FTonline s.r.o. a Asociací hotelů a restaurací ČR (AHR ČR) probíhá od 1. května do 31. srpna 2010. Do bojů o ceny za desítky tisíc korun mohou svůj oblíbený penzion poslat jeho návštěvníci. Finalisté tohoto prestižního klání ubytovacích zařízení budou známi začátkem září.

Své zástupce nejoblíbenějších ubytovacích zařízení vyslali do bojů jak Morava, tak i Čechy. Průběžnou první desítku tvoří čtyři penziony z jihomoravského kraje: Jáňův Dvůr (Nový Přerov), Penzion Kaplanka (Znojmo), Penzion U Hrádku (Lukov) a Šaldorf (Nový Šaldorf). Z Čech se v žebříčku oblíbených penzionů vyskytují zástupci více krajů. Lidem se líbí v karlovarském kraji, kde nominovali hned tři penziony: Penzion Pod komínem (Skalná) a také dvě zařízení z Františkových Lázní Pension Three a Penzion Seeberg. Jihočeský kraj zastupuje Penzion Keramika (Děbolín), liberecký kraj Penzion UKO (Bedřichov u Jablonce nad Nisou) a desítku uzavírá středočeský Mlýn Pataki z Mukařova.

Návštěvníci internetových stránek Dopenzionu.cz, již tři měsíce nominují penziony do soutěže a hotnotí svá oblíbená ubytovací zařízení. Činit tak mohou až do konce srpna. U každého penzionu je na stránkách Dopenzionu.cz umístěn nominační hodnotící formulář. „Právě prostřednictvím něj dostanou lidé svůj oblíbený penzion do souboje o titul. Také penzion ohodnotí dle různých kritérií, jako je personál, stravování, služby, pohodlí či prostředí penzionu" vysvětluje Jaroslav Skalka, marketingový ředitel FTonline.

K desítce penzionů, které se do finále soutěže probojují, nominuje Asociace hotelů a restaurací ČR ještě pětici dalších ze svých řad. Na základě přísných kritérií vybere odborná komise z výsledné patnáctky nejlepších ubytovacích zařízení vítěze a udělí mu výroční cenu PENZION ROKU 2010. Korunování penzionu se odehraje na slavnostním listopadovém gala večeru Konference AHR ČR.

Zpráva převzata z Asociace hotelů a restaurací ČR.

Autor článku

Firemni aktualita