MPO: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

05.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Provedení veřejné zakázky Realizace systému pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů".

V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, MPO předkládá výzvu k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu, jejímž předmětem je výběr dodavatele na komplexní zajištění veřejné zakázky Realizace systému pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů.

Nabídku můžete doručit v písemné podobě poštou na adresu Ministerstvo průmyslu a obchodu, odbor technické harmonizace a spotřebitele, Na Františku 32, 110 15 Praha 1. Nabídku je možné také předat osobně každý pracovní den na podatelně zadavatele od 8.00 do 15.00 hodin na uvedené adrese.

Obálka musí být vždy řádně uzavřena, označena "NEOTVÍRAT" a s názvem: "NABÍDKA — Provedení veřejné zakázky Realizace systému pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů (ADR)".

Písemnou nabídku je možno podat v termínu nejpozději do 17. srpna 2010.

Tato výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu, a následná nabídka k uvedené zakázce, nezakládá žádné závazky MPO na uzavření budoucí smlouvy na zpracování veřejné zakázky malého rozsahu.

Zpráva převzata z Ministerstva průmyslu a obchodu.

Autor článku

Firemni aktualita