Kardia s.r.o. je novým členem SP ČR

02.08.2010 | , Svaz průmyslu a dopravy
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


30.7. 2010 Nestátní zdravotnické zařízení může být posilou v otázkách prevence zdraví na pracovišti a v poradenství. Kardia, s.r.o., nestátní zdravotnické zařízení specializující se na pracovní lékařství a pro svoje klienty poskytující závodní preventivní péči, se stala novým členem Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Prostřednictvím členství ve Svazu tato společnost chce přispět k dalšímu šíření zdravotní prevence zaměstnanců na pracovišti. Kardia s.r.o. chce svým zaměřením také nadále přispět k všeobecnému rozvoji Svazu v oblasti pracovního lékařství, kterou doposud postrádal. Kardia s.r.o. chce být aktivním a seriózním partnerem této organizace i všech jejich členů, kteří mají zájem o zdraví svých zaměstnanců.

Zástupci nového člena SP ČR věří, že budeme pro činnost Svazu posilou, zejména v otázkách prevence zdraví na pracovišti a pravou rukou na poli poradenství v péči o zaměstnance, jelikož poptávka služeb v oblasti zdraví zaměstnanců se neustále zvyšuje. Poskytováním závodní preventivní péče se Kardia s.r.o. zabývá již od roku 1993 prostřednictvím vlastních klinik a celorepublikové sítě lékařů. O veškerých aktivitách a nabízených službách lze zjistit více informací na na webových stránkách www.kardia.cz.

Autor článku

Tiskovka