Prezentace českých firem na veletrhu FIME v Miami

28.07.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Zahraniční kancelář CzechTrade v Chicagu ve spolupráci s Generálním konzulátem České republiky v New Yorku připravuje prezentaci českých firem na veletrhu zdravotnické techniky FIME 2010, který se bude konat ve dnech 11. - 13. srpna 2010 ve výstavním areálu Miami Beach Convention Center v americkém Miami.

Veletrh FIME patří k vysoce specializovaným odborným veletrhům v USA a patří mezi nejvýznamnější akce se zaměřením na zdravotnickou techniku, zdravotnické vybavení a pomůcky a materiály pro zdravotnictví v Severní i Jižní Americe.

Jedná se o akci s dlouholetou tradicí, v letošním roce se uskuteční již její 20. ročník. Z minulých ročníků má CzechTrade s tímto veletrhem velmi dobrou zkušenost, mimo jiné proto, že se zaměřuje nejen na trh USA, ale tradičně jej navštěvují i nákupčí z mnoha dalších zemí, mj. i ze Střední a Jižní Ameriky (např. i ze zemí, jako je Brazílie, Mexiko, Kostarika ad.). Díky početné hispánské komunitě v samotném Miami a vzhledem k zaměření veletrhu tak mohou kontakty navázané s americkými partnery vést i na další trhy, než je USA.

Podrobnější informace s přihláškou naleznete v níže přiloženém dokumentu.

Pro další informace o tomto veletrhu a podmínkách účasti kontaktujte zahraniční kancelář CzechTrade v USA.

Zpráva převzata z CzechTrade.

Autor článku

Firemni aktualita