Finance media a.s. spouští nový portál

11.05.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


11.5. 2010 Nejstarší oborový portál Finance.cz dostal začátkem května sourozence – FiremníFinance.cz (www.firemnifinance.cz). Pro společnost Finance media a.s. tak nastává nová etapa v její krátké historii.

Portál FiremníFinance.cz je novým projektem mediální společnosti Finance media a.s. Je určený malým a středním podnikům a podnikatelům. Nabízí informace ze světa podnikání, pomůže zejména v začátcích a poradí ohledně financování, daní a legislativy, přináší on-line zpravodajství od agentur Reuters, ČTK a HBI Press, on-line kurzy akcií a měn a řadu praktických průvodců.v

Karel Pospíšilík, projektový manažer upřesňuje co nový portál čtenářům nabídne: „Stěžejními tématy jsou start podnikání a jeho financování. Součástí portálu jsou podrobní průvodci začátkem podnikání, dále přehledná srovnání podnikatelských účtů a úvěrů, upozornění na výzvy zajímavých programů a komentáře k dění na trhu s dotačními tituly.“ Dalším pilířem je daňová sekce s řadou pomocníků jako daňový kalendář, databáze úrokových sazeb v zemích EU či detailní analýzy daňových systémů vybraných ekonomik. Ke všem hlavním tématům – začátek podnikání, financování, dotace, daně, právo – jsou k dispozici bezplatné poradny. Partnery projektu jsou odborné profesní společnosti.

Významnou část portálu tvoří užitečné nástroje. Na firmy.finance.cz uživatelé najdou více než 150 důležitých formulářů, přes 20 seznamů firem a úřadů a řadu užitečných kalkulaček.

Předseda představenstva Finance media a.s. Pavel Nesejt komentuje start nového portálu takto: ,,Pro mě osobně je spuštění tohoto projektu nesmírně důležité. Plníme tak slib daný začátkem roku našim reklamním partnerům. Velice si vážíme jejich přístupu a důvěry, kterou nám dali. Letošní rok je pro Finance media a.s. prvním rokem reálné existence a i když provozujeme seriózní, známý a zavedený portál Finance.cz – nezačínali jsme od nuly – je důvěra nesmírně důležitá. Spuštěním projektu FiremníFinance.cz dáváme všem jasný signál o tom, že to s podnikáním na internetu myslíme zcela vážně.“

Portál FiremníFinance.cz je moderním platformou pro malé a střední podniky a podnikatele, kteří chtějí najít užitečné rady, být v centru dění a dozvídat se klíčové informace jako první.

Michal Ruml, ředitel internetových projektů ve Finance media a.s. odhalil další plány: „FiremníFinance.cz jsou prvním realizovaným projektem v letošním roce. Jsem hrdý, že se našemu týmu podařilo během čtyřech měsíců připravit projekt takového rozsahu. Nasadili jsme vysokou laťku co do rychlosti i kvality, nicméně budeme intenzivně pracovat abychom každé 4 měsíce spustili projekt obdobné kvality a velikosti.“

Více informací Vám poskytnou:

Ing. Pavel Nesejt Předseda představenstva Finance media a.s.
e-mail: pavel.nesejt@finance-media.cz

Ing. Michal Ruml Místopředseda představenstva Finance media a.s. a ředitel portálů
e-mail: michal.ruml@finance-media.cz

Ing. Karel Pospíšilík Projektový manažer a šéfredaktor portálu http://firmy.finance.cz/
e-mail: karel.pospisilik@finance-media.cz

 

O mediální skupině Finance media a.s.:

Společnost Finance media je novým, přesto významným mediálním hráčem v Česku a na Slovensku. Byla založena na sklonku roku 2009 a od 1.1.2010 provozuje nejstarší nezávislý oborový portál o osobních financích – Finance.cz (www.finance.cz), dále pak portál zaměřený na pojištění odpovědnosti z provozu vozidel, kde je možné srovnat nabídku od všech pojišťoven a ihned on-line sjednat smlouvu – Ručení.cz (www.prodej.finance.cz/pojisteni/povinne-ruceni). Na Slovensku pak největší nezávislý portál o osobních financích s návštěvností téměř 100.000 reálných uživatelů (zdroj: AIM SK, březen 2010) – Finance.sk (www.finance.sk).

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT