Prologis pronajal 9 600 metrů v teresinu

12.07.2010 | , ProLogis
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


12.7. 2010 ProLogis (NYSE: PLD), jeden z předních mezinárodních poskytovatelů distribučních nemovitostí, dnes oznámil podepsání smlouvy na pronájem 9 600 metrů čtverečních skladových prostor v ProLogis Parku Teresin výrobci obalových technologií pro datové nosiče.

Společnost si v současné době již pronajímá 24 000 čtverečných metrů skladových ploch v moderním ProLogis Parku Teresin. Ten je umístěn čtyřicet kilometrů od centra Varšavy přímo u silnice E-30 spojující hlavní město Polska s Berlínem. Dnešním dnem tak dojde k rozšíření těchto skladových ploch pronajatých společností o dalších 9 600 metrů čtverečních.

„Bez nadsázky zde platí, že klienti většinou důvěřují expertům,“ řekl Wojciech Kosiór, manažer ProLogis pro pronájmy v Polsku a dodal: „Tato věta nejlépe vystihuje naší strategii, kterou na logistickém trhu razíme. Jsme velice rádi, že si nás právě tento klient již dříve vybral ProLogis jako svého partnera, a že mu nyní můžeme pomáhat při rozvoji dalšího podnikání.“

ProLogis Park Teresin tvoří šest budov s celkovou kapacitou zhruba 160 000 čtverečních metrů. Park má navíc vlastní napojení na železnici, což jeho zákazníkům výrazně rozšiřuje logistické možnosti. Díky svému umístění a koncepci nabízí ideální dopravní spojení nejen pro potřeby místního trhu, ale také do střední a východní Evropy i Ruska.

Mezi další zákazníky využívající služeb ProLogis Parku Teresin patří mimo jiné DHL, Rhenus Contract Logistics, Schenker a TCL Operations.

ProLogis je s 2,1 miliony čtverečních metrů v 25 distribučních parcích předním poskytovatelem skladových prostor v Polsku. Ve střední a východní Evropě má společnost 3,7 milionů metrů čtverečních distribučních prostor ve 41 parcích.

Autor článku

Tiskovka