Šéfem Škody pro prodej a marketing bude Stackmann z Fordu

02.07.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Novým členem představenstva Škody Auto pro prodej a marketing bude Jürgen Stackmann (48), který dosud působil jako jednatel automobilky Ford.

Vystřídá Reinharda Flegera (52), jenž v září přejde do společnosti Volkswagen Financial Services jako generální zplnomocněnec za region Čína/Indie. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Stackmann zahájil svou kariéru v roce 1989 v automobilce Ford, kde působil v několika funkcích v oblasti marketingu a prodeje, zejména v oblasti osobních vozů, a to jak pro Německo, tak pro celou Evropu. V roce 1999 převzal funkci marketingového ředitele, v roce 2005 byl jmenován viceprezidentem pro marketing společnosti Ford Europa. Od roku 2006 zodpovídal za marketing a prodej společnosti Ford jako jednatel, od roku 2009 pak jako místopředseda představenstva.

Fleger pracuje v koncernu Volkswagen od roku 1976, zde zastával své první funkce v oblasti plánování a kontroly nákladů, tvorby cen a controllingu. V roce 2002 byl jmenován členem představenstva společnosti Volkswagen Gedas pro oblasti financí. V roce 2005 se stal členem představenstva společnosti Volkswagen de Mexico pro oblast financí, v roce 2007 zde převzal i oblasti organizace, marketing a odbyt. Od roku 2009 je členem představenstva značky Škoda za oblast prodeje a marketingu.

Autor článku

Firemni aktualita