Dara Rolins se spojila s Procure it direct a otevírá nový obchod s nábytkem byDara

28.06.2010 | , Procure it direct
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Dara Rolins přidává do svého působivého portfolia profesních aktivit nový podnik. Hudební ikona se stává podnikatelkou a otevírá obchod s interiérovým vybavením byDara.

Showroom s jedinečným nábytkem bude odrážet nejnovější trendy světového designu, stejně jako oblast, ve které se bude nacházet – Karlínské náměstí na Praze 8. Partnerství je uzavřeno s nejvýznamnější společností na poli mezinárodního strategického nákupu, Procure it Direct (PiD).

Obchod se bude otevírat v srpnu 2010 a představí Dary vlastní design nábytku, který se rýsoval při cestách po světě a setkáních s výrobci v Evropě, Africe a Asii.

Dara se inspirovala k založení vlastní společnosti nabízející nábytek při zařizování svého domu, kdy se jí nepodařilo v Čechách nalézt vybavení, které by zapadalo do jejích představ, jak by měl vypadat dům pro ni a její rodinu. Než jet na nákupy nábytku do zahraničí, rozhodla se otevřít vlastní obchod v Praze a zvednout tak laťku v sektoru nábytku ve městě.

Poté, co se setkala s představiteli PiD, jedné ze světově nejvýznamnějších společností oboru strategického nákupu, Dara podlehla pokušení, které pro ni představovaly znalosti zboží pro interiéry a průmyslu nábytkového designu a cestovala s experty PiD napříč Evropou, Asií a Afrikou. Byla uvedena k místním řemeslníkům a designovým specialistům, aby jí pomohli vytvořit vlastní styl. Nyní, o 6 měsíců později, má byDara vlastní unikátní produkty a otevře dveře obchodu toto léto.

ByDara obsáhne různé styly ze všech kontinentů světa. Nábytkové zboží se bude pohybovat v cenách od 1 000 – 75 000 Kč a bude zosobňovat kvalitu, styl a dostupnost. Rozsah nabídky zahrne prvky od koberců po sedačky, od závěsů po postele, od křesel po jídelní stoly a bude odpovídat životnímu stylu 21. století. Obchod bude mít plochu 300 m2 a bude řízen Darou osobně.

Procure it Direct bude jediným dodavatelem nabídky byDara. PiD samotné má přes 4 000 dodavatelů z celého světa a díky tomuto širokému záběru a kvalitě produktů si v byDara vybere každý dle svého vkusu a nároků.

Dara Rolins se o svém novém podniku vyjádřila následovně: “Jsem ze založení svého vlastního obchodu s nábytkem byDara v České republice nadšená. Strávila jsem mnoho času prozkoumáváním světové nabídky trhu s nábytkem. Hodně jsem cestovala po světě, abych vyhledala nejlepší designéry a výrobce a vytvořila unikátní nabídku bytových doplňků a nábytku. To vše bude odrážet můj vlastní design a inspiraci. Věřím, že odteď budou mít zákazníci větší a rozmanitější možnost výběru".

Partnerství s PiD, jejichž odbornost a kontakty mi umožnily cestovat po světě a setkat se se specializovanými výrobci a designovými experty, mi pomohlo splnit sen. Věřím, že se další připojí k mé vášni k designu, přijdou a navštíví nás, jakmile bude obchod v srpnu zprovozněn.”

Andy Smith, CEO, PiD doplňuje: “Setkali jsme se s Darou ve správnou chvíli. Zajímala se o založení vlastního obchodu s nábytkem. Daře jsme umožnil potřebný přístup k našim dodavatelům (cca 4000 po celém světě), aby mohla navrhnout vlastní kolekci. Mám mnoho důvodů, abych věřil, že společnost byDara bude mít velký úspěch a velmi se těším na dlouhodobou spolupráci s ní a celým jejím týmem.”

PiD zajišťuje kompletní interiérové i exteriérové zařízení odpovídající specifickým požadavkům každého klienta. Společnost se zaměřuje především na rezidenční, kancelářský i hotelový sektor, avšak podílí se i na veřejných projektech, např. vybavení škol a nemocnic. Procure it Direct úspěšně spolupracuje s předními mezinárodními společnostmi jako Mango, Estée Lauder, Clinic, Hilton, Marriott, Tesco, Česká pojišťovna, Vodafone, GTS Novera, Kempinski Hotels a další.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT