Výprodeje jsou v plném proudu,zlevnil nábytek i sportovní potřeby

24.06.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Letní výprodeje jsou v Česku v plném proudu a obchodníci kromě jarního a letního oblečení zlevnili až o několik desítek procent také například sportovní potřeby či nábytek. První obchodníci letní výprodeje zahájili už na začátku června a slevy budou pokračovat i v následujících týdnech.

Letní výprodej v těchto dnech spustily například prodejny se sportovním zbožím Sportisimo. Vybraný sortiment zlevnil až o 65 procent. Letní výprodeje tento týden odstartovala síť obchodů s módou C&A, která jarní a letní kolekci stejně jako loni zlevnila až o 50 procent. Na vlně letních výprodejů se letos svezly také obchodní domy s nábytkem Ikea, ve kterých mohou lidé ode dneška nakoupit vybraný nábytek a bytové doplňky se slevou až 80 procent.

Letní slevy už nejsou výsadou pouze kamenných obchodů, ale nabízejí je také některé internetové obchody. Letní výprodej dnes zahájila například internetová nákupní galerie Mall.cz, která sezónní zboží zlevnila až o 77 procent. "Nabídku zlevněného sortimentu denně aktualizujeme podle toho, jaké máme skladové zásoby," řekl dnes mluvčí internetového obchodu Mall.cz Petr Král.

Kvůli deštivému počasí, které letos prodeji jarního a letního sortimentu nepřálo, bude nabídka zboží v letních výprodejích zřejmě větší než v předešlých letech. Výše letních slev ale zůstane zhruba stejná jako loni, kdy obchodníci postupně snížili ceny až o 90 procent.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita