Velkoobchody Makro chtějí zákazníkům nabídnout elektřinu i plyn

24.06.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Velkoobchodní společnost Makro Cash&Carry ČR chce zákazníkům nabídnout možnost uzavřít přímo v jejích prodejnách smlouvy na dodávky elektrické energie a zemního plynu. Makro už tuto službu vyzkoušelo v některých svých velkoobchodech a pokud se osvědčí, tak ji hodlá oficiálně zavést v následujících dvou měsících.

Mluvčí společnosti Makro Cash&Carry ČR Romana Nýdrle dnes řekla, že díky tomuto novému projektu budou moci podnikatelé optimalizovat své náklady na spotřebu zemního plynu a elektrické energie. "Tuto službu nadále testujeme a po vyhodnocení všech parametrů a jejich následném nastavení tak, aby co nejlépe odpovídala potřebám našich profesionálních zákazníků, přistoupíme k realizaci. Počítáme s časovým horizontem dvou měsíců," uvedla.

Makro hodlá spolupracovat s některými alternativními dodavateli elektřiny a plynu, jejichž obchodní strategie je založena na nízkých cenách. Makro v ČR provozuje 13 velkoobchodních center a má přes 800.000 registrovaných zákazníků z řad podnikatelů, zejména obchodníků a firem podnikajících v gastronomii.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita