Luxusní karta PLATINUM od Komerční banky oslavila první narozeniny

16.06.2010 | , Komerční banka
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


16.6. 2010 Komerční banka nabízí náročnějším klientům již druhým rokem prémiovou platební kartu – PLATINUM. Embosovaná karta s automatickým splácením čerpaných prostředků je rozsahem svých služeb jednou z nejatraktivnějších na trhu v ČR.

Svým držitelům zaručuje vedle individuálních limitů nadstandardní cestovní pojištění, unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a asistenční služby s Lifestyle servisem.

Lifestyle servis je služba, která vychází vstříc individuálním přáním klienta a na kartě PLATINUM patří k nejvíce využívaným. Rezervace hotelu v Shanghai s parkovištěm pro nadměrná vozidla, odvoz limuzínou z nákupů v Pařížské ulici v Praze nebo květiny doručené na druhý konec zeměkoule do dvou hodin, to vše umí karta PLATINUM zařídit.

„Při zrodu karty PLATINUM bylo cílem přinést elitní služby držitelům karty a jejich rodinám. Jsme proto velmi rádi, že se nám to daří. Tým profesionálních PLATINUM operátorů dokáže promptně splnit většinu nevšedních požadavků klientů“, říká Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.


Pohodlnější cestování s kartou PLATINUM


Vedle vysokých limitů na kartě, které kartu předurčují pro platby v luxusních obchodech, klienti oceňují kartu PLATINUM v oblasti cestování. Bezkonkurenční pojistný limit pro případ akutního zdravotního stavu v zahraničí 5 mil. Kč chrání držitele i jeho rodinné příslušníky. Pojištění související s cestováním letadlem pomůže zmírnit komplikace způsobené kvůli zpožděnému či zrušenému letu nebo ztracenému zavazadlu. Karta PLATINUM dále umožňuje vstupy do více než 600 VIP letištních salonků po celém světě.

Všichni klienti oceňují nejen při cestování bezplatné výběry z bankomatů či na pobočkách bank po celém světě.


Na golf s kartou PLATINUM


Součástí služeb karty PLATINUM je i unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a pojištění vybavení pro obchodní cesty zahrnující např. dataprojektor, notebook, PDA, mobilní telefon nebo obchodní vzorky. Pojištění kryje riziko jejich odcizení či poškození.

Autor článku

Tiskovka