Smlouva mezi Českou republikou a Bosnou a Hercegovinou o zamezení dvojímu zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu a z majetku

10.06.2010 | , Česká daňová správa
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


9.6. 2010 Na základě informací obdržených z ústředí Ministerstva zahraničních věcí ČR se oznamuje, že dne 12. května 2010 vstoupila v platnost SMLOUVA MEZI ČESKOU REPUBLIKOU A BOSNOU A HERCEGOVINOU O ZAMEZENÍ DVOJÍMU ZDANĚNÍ A ZABRÁNĚNÍ DAŇOVÉMU ÚNIKU V OBORU DANÍ Z PŘÍJMU A Z MAJETKU, která byla podepsána v Praze dne 20. listopadu 2007.

Ustanovení této smlouvy, jejíž text bude standardně publikován ve Sbírce mezinárodních smluv, se budou provádět:

  • pokud jde o daně vybírané srážkou u zdroje, na příjmy vyplácené nebo připisované k 1. lednu 2011 nebo později;
  • pokud jde o ostatní daně z příjmů a daně z majetku, na příjmy nebo majetek za každý daňový rok začínající 1. ledna 2011 nebo později.

Ustanovení Smlouvy mezi Československou socialistickou republikou a Socialistickou federativní republikou Jugoslávie o zamezení dvojího zdanění v oboru daní z příjmu a z majetku, která byla podepsána v Praze dne 2. listopadu 1981, přestanou být platná a přestanou se provádět ve vztazích mezi Českou republikou a Bosnou a Hercegovinou dnem, kterým se začne provádět tato nová smlouva, tj. dne 1. ledna 2011.

Autor článku

Tiskovka