Obchody nabízejí slevy lidem ze zaplavených oblastí

02.06.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Sotva v zaplavených oblastech České republiky opadla velká voda a lidé začali dávat poničené domácnosti do pořádku, chopili se příležitosti obchodníci i poskytovatelé služeb a povodně zakomponovali do svých marketingových aktivit. Zákazníkům ze zaplavených oblastí nyní někteří obchodníci nabízejí slevy na nákup nábytku či stavebnin a různé výhody poskytují například i mobilní operátoři.

Prodejny Sconto Nábytek dnes oznámily, že lidem ze zaplavených oblastí dají do konce září třicetiprocentní slevu na nábytek a bytové doplňky, přičemž nákup mohou tito zákazníci pořídit na splátky bez navýšení. Podmínkou pro čerpání slevy je předložení potvrzení magistrátu nebo obce o poškození majetku velkou vodou.

"To, co se děje v povodňových oblastech, je velké neštěstí. Abychom takto postiženým lidem alespoň trochu pomohli, poskytneme zákazníkům, kteří mají trvalé bydliště v záplavových oblastech, třicetiprocentní slevu na veškeré zboží. Doufáme, že usnadníme těmto lidem možnost vybavit si své poškozené domovy," uvedl ředitel společnosti Sconto Nábytek Roman Púry.

Pozadu nezůstala ani konkurenční síť prodejen s nábytkem Kika, která zaplaveným domácnostem nabídla dvacetiprocentní slevu na nákup a padesátiprocentní slevu na všechny služby. "Touto akcí chce Kika pomoci lidem v postižených oblastech. Naším přáním je rychle a nebyrokraticky pomáhat," uvedla společnost Kika na svých internetových stránkách.

Společnost KM BETA připravila mimořádnou slevu pro všechny občany či organizace postižené povodněmi, kterou lze uplatnit například na střešní krytinu. Mobilní operátoři T-Mobile a Telefónica O2 nabídli lidem postiženým povodněmi bezplatné vydání SIM karty s jejich původním telefonním číslem a slevu 500 až 1000 korun na nákup nového telefonu. Některé stavební spořitelny oznámily zvýhodnění stavebního spoření pro lidi ze zaplavených oblastí.

Autor článku

Firemni aktualita