Společnost Sodexo Pass už není stravenkovou společností, poskytuje řešení pro motivaci

25.05.2010 | , Sodexo Pass
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


25.5. 2010 Vizí společnosti Sodexo je stát se v celosvětovém měřítku expertem na řešení pro motivaci lidí, kteří jsou hlavním bohatstvím každé firmy a organizace. „Abychom tuto vizi naplnili, nasloucháme našim zákazníkům a snažíme se přinášet nové služby v oblasti motivace zaměstnanců. Jelikož chceme dát naší vizi konkrétní formu a jasně pojmenovat přidanou hodnotu našich služeb, rozhodli jsme se změnit naše obchodní označení na Sodexo - Řešení pro motivaci.“ říká Miroslav Sedlák, generální ředitel Sodexo – Řešení pro motivaci.

Změna obchodního označení neznamená, že společnost Sodexo – Řešení pro motivaci přestává dodávat poukázky, rozšiřuje ale hlavní obor svého podnikání.

„Poskytování zaměstnaneckých benefitů, ať už ve formě poukázek nebo v elektronické podobě zůstává důležitou součástí naší nabídky a budeme se snažit zde být i nadále nejlepší. Vycházíme ale také vstříc požadavkům našich klientů, a proto jim chceme pomoci řešit návrhy, nastavení, ale i správu motivačních a benefitových systémů,“ říká Tomáš Kopřiva, marketingový ředitel Sodexo – Řešení pro motivaci.

Cílem společnosti Sodexo – Řešení pro motivaci je stát se strategickým partnerem svých klientů a řešit výzvy a úkoly v oblasti zaměstnanecké motivace.

Společnost Sodexo buduje svoji strategii již 40let. Dnes prostřednictvím svých divizí On-Site Service Solutions a Motivation Solutions (Řešení pro motivaci) působí v 80 zemích světa. 380 000 zaměstnanců každý den poskytuje služby a pracuje na zlepšování kvality každodenního života padesáti miliónů lidí. Obě divize tak poskytují nabídku, která je na trhu zcela unikátní – přináší řešení pro kvalitu každodenního života.

Změnu obchodního označení provází také změna loga, grafického stylu společnosti a samozřejmě také postupně zavádění nových služeb.

O Sodexo

Sodexo v České republice

Od roku 1992, tedy od doby, kdy Sodexo vstoupilo na český trh, poskytuje všech 1560 zaměstnanců skupiny v ČR služby, které zlepšují kvalitu každodenního života. Sodexo nabízí služby v oblastech zaměstnaneckých bene?tů, motivačních programů a řešení pro veřejnou správu, ať už prostřednictvím poukázek na stravování, volný čas, dárkových poukázek nebo systému na správu bene?tů Cafeteria. Dále pak i služby v oblasti komplexních řešení služeb na míru u klienta (firemní restaurace a širokou škálu služeb facility managementu – správy budov, údržby mechanických zařízení a elektro, revizí, projekt managementu, úklidu a administrativních služeb).

Sodexo, světová jednička v řešeních pro kvalitu každodenního života

V Sodexo věříme, že kvalita každodenního života přispívá k rozvoji jednotlivců a zvyšuje výkonnost firem a organizací. S ohledem na tuto naši filozofii jsme se od doby našeho založení Pierrem Bellonem v roce 1966 postupně stali strategickým partnerem společností a institucí, které kladou důraz na výkonnost a tělesnou a duševní pohodu zaměstnanců. Všech 380.000 zaměstnanců skupiny Sodexo v 80 zemích sdílí společný zájem na poskytování kvalitních služeb a vytváří, řídí a dodává jedinečnou nabídku řešení motivace a služeb na míru. V Sodexo jsme vytvořili zcela nový obchodní model poskytování služeb, který přispívá ekonomickému, sociálnímu a environmentálnímu rozvoji regionů a zemí, v nichž jako skupina působíme.

Autor článku

Tiskovka