Zúčastněte se s CzechTrade významných zahraničních veletrhů

25.05.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Společná účast na stánku vládní agentury CzechTrade sníží náklady na prezentaci. Firmy mohou pro zvýšení efektivnosti prezentace na veletrhu využít nadstavbových služeb CzechTrade, které pomohou k navázání nových obchodních kontaktů.

Prezentace firem na zahraničních veletrzích pod hlavičkou vládní agentury je tradiční službou CzechTrade. O tom, že o ni exportéři stále stojí, svědčí mimo jiné skutečnost, že se loni těchto veletrhů zúčastnilo 464 firem. Akce vybírají zahraniční zástupci agentury, kteří dovedou odhadnout, který veletrh je nejvhodnější a nejatraktivnější z hlediska potenciálu českých firem.

Kromě možnosti osobní nebo katalogové účasti na odborném veletrhu za finančně výhodnějších podmínek spočívá nejvyšší přidaná hodnota zahraničních akcí CzechTrade především v poskytování individuálních služeb. Jedná se například o sjednání schůzek s obchodními partnery, asistenci ředitele zahraniční kanceláře při jednáních, propagaci a tlumočení během veletrhu atd.

Pro rok 2010 má CzechTrade v plánu uskutečnit cca padesát takových akcí. Jejich seznam najdete na: http://www.czechtrade.cz/kalendar-akci/vystavy-veletrhy-prezentace/.

Autor článku

Firemni aktualita