Připravuje se mise podnikatelů do Království Saúdské Arábie

18.01.2011 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Svaz průmyslu a dopravy si Vás dovoluje pozvat k účasti v podnikatelské delegaci, která bude doprovázet ministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka při jeho pracovní návštěvě Království Saúdské Arábie.

Třídenní cesta se uskuteční ve dnech 20. – 23. února 2011.

Účast v podnikatelské misi doporučujeme zejména firmám dodávajícím zařízení pro oblast energetiky, vodohospodářství (energetické celky pro další rozvoj odsolování mořské vody, čistírny odpadních vod apod.), zpracování ropy, zemního plynu a nerostných surovin, chemie a petrochemie, metalurgie, technologií pro ochranu životního prostředí, zbrojního průmyslu. Dále pro dodavatele elektrotechnických zařízení, technologií pro zpracování dat, zdravotnické techniky (zejména nemocniční lůžka a sterilizátory), potravin (zejména mléčné výrobky) a spotřebního zboží.

Podnikatelská část české delegace bychom rádi sestavili především z čelných představitelů firem, které mají již v navštívených zemích obchodní aktivity nebo rozpracované projekty, které by tato návštěva mohla podpořit.

Počet členů podnikatelské části delegace je omezen kapacitou vládního speciálu. Organizátor si vyhrazuje právo odmítnout z kapacitních důvodů přihlášeného účastníka a naopak upřednostnit účastníka, jehož společnost má v teritoriu rozpracovaný významný projekt.

Záloha na účastnický poplatek činí pro jednoho účastníka 59.000,- Kč.

Program se připravuje ve spolupráci se obchodně-ekonomických úsekem Velvyslanectví ČR v Rijádu.

Zpráva převzata ze Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Autor článku

Firemni aktualita